Psihološkim trilerom „Posljednji klijent”, još jednim vrhunskim naslovom iz majstorske danske filmske radionice, otvoreno je 12. izdanje Fantastic Zagreb Film Festivala. Brojna publika na Ljetnoj pozornici Tuškanac uživala je uz napeti I nepredvidljiv psihološki triler koji je publiku držao na rubu sjedala do posljednje scene.

Fantastic Zagreb Film Festival i ove je godine za vas pripremio niz kultnih žanrovskih klasika kojima ćete moći uživati na velikom platnu u prekrasnom ambijentu Ljetne pozornice Tuškanac.

Uz fantastične cjelovečernje naslove na festivalu se može pogledati i bogat program kratkih filmova dugih i kratkih naslova u Kinu Tuškanac (program počinje od 6. srpnja) te atraktivni VR (filmovi virtualne stvarnosti) naslovi u Muzeju iluzija.

Fantastic Zagreb i dalje je jedini dog friendly festival: dozvolite svom psu da vas dovuče u prirodnu oazu Ljetne pozornice Tuškanac i zajedno besplatno uživajte u filmovima! Kompletan filmski program, cijene ulaznica i ostale informacije dostupne su na službenoj web stranici festivala: fantastic-zagreb.com, a najnovije vijesti i festivalske aktivnosti na našoj Facebook stranici facebook.com/FantasticZagreb.

Program

04.07.2022.

PONEDJELJAK

21:30

full_FAMILY_DINNER_Gabriel_Krajanek_2_1920X1080

Ljetna pozornica Tuškanac

VR PROGRAM

30.06 -10.07. / 09:00-22:00 / Muzej Iluzija

KRATKI PROGRAM

Kino Tuškanac