Cool School (besplatne kreativne radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta), Centar za kulturu Trešnjevka, od 6. do 10. travnja

1. Radionica “Papirnata priča” djeci će otkriti tajnu papir plastike odnosno stvaranja skulptura iz papira. Nakon što djeca upoznaju ovu tehniku više ni jedan papir neće biti „samo papir“. Voditeljica radionice je Vera Martinović.

2. Radionica “Lebdeće lađe” idealna je za putovanje u svijet mašte i snova. Zajedno s voditeljicom Dragicom Pehar Krmpotić djeca mogu izraditi svoju lađu i zaploviti u taj čaroban svijet.

Ove dvije radionice održavaju se u Centru za kulturu Trešnjevka od 10.30 sati do 12 sati.

3. Na englesko – dramskoj radionici djeca uče i vježbaju tekst temeljen na slikovnici “I Wish That I Had Duck Feet”, te pripremaju scensku izvedbu. Priča je napisana je u rimi, a govori o dječaku koji želi imati dijelove tijela različitih životinja, ali mu to donosi nenadane poteškoće. Radionicu će voditi Sandra Huzjak u Domu kulture Prečko od 10.30 sati do 12 sati.

4. Lutkarska radionica “Od bajke do lutkarske predstave” vodi djecu u svijet priče braće Grimm “Tratinčica”. Zadnjeg dana radionice djeca će naučeno pokazati u lutkarskoj predstavi. Voditeljica radionice je Zlata Kovač, a radionica će se odvijati u Domu kulture Prečko od 12 sati do 13.30 sati.

Sve detaljne informacije na broj telefona 3027-411.

www.cekate.hr

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here