Nakon spektakularnog otvorenja desetog jubilarnog Rujanfesta u petak, kada je publiku oduševila muška kombinacija velikih glazbenih imena – Joleta i Željka Joksimovića, na red je stigla i dalmatinsko-slavonska kombinacija.

Lidija Bačić i Miroslav Škoro sinoć su na najbolji mogući način zatvorili prvi vikend Rujanfesta, koji je po deseti jubilarni put opravdao titulu najveće i najbolje regionalne manifestacije, koja je spoj dobre glazbe, dobre zabave i dobre hrane. Poznati kao pravi zabavljači, uz koje je zagarantirana dobra fešta, Lidija Bačić i Škoro nekoliko su sati svoje najveće hitove pjevali u glas s mnogobrojnom publikom koja je ispunila glavni šator.

Osim velike pozornice, posjetitelji su uživali na još šest lokacija: Kuća dobrih vina, Kuća dobrih tamburaša, Sarajevska kuća, Balkan house, Križevčka kuća i Beer kupola, kao i u najvećem lunaparku.

Tradicionalna manifestacija nastavlja se i ovog vikenda, počevši u petak, 22. rujna, kada će na veliku pozornicu Rujanfesta stati najveća regionalna zvijezda – Severina.