Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača, uvijek nasmijani Joško Čagalj Jole, zapalio je publiku nastupom u srcu Dalmacije, pitoresknoj Rogoznici, netom prije blagdana Velike Gospe.

Veliki koncert popularnog pjevača rasplesao je domaću i stranu publiku na staroj rogozničkoj rivi, a nitko nije ostao imun na šarm i pozitivnu energiju splitskog pjevača. Jole je poznat po ljetnim hitovima ”Bailando Solo” i ”Kada Žene Tulumare”, plesnim ritmovima pjesama ”Remek Djelo” i ”Najgori Plan” te baladama poput ”Rasipnik”, ”Bagrem Bijeli” i ”Nije Muško”. Također, svi pamte njegove kultne pjesme ”Nosi Mi Se Bijela Boja”, ”Dođi Večeras”, ”Duša od Papira”, ”Jednina i Množina”, ”Jedna Mala Plava”, ”Nisi Me Voljela”, ”Otvori Mi Draga”, ”Srce Veliko”, zbog kojih ga podjednako vole i mlađi i stariji.

Fenomenalan koncert koji je okupio 7 000 posjetitelja, trajao je do dugo u noć, a zasigurno će ostati zapamćen kao jedan od boljih koncerata na tom području. Splitski pjevač ne miruje cijelo ljeto, pa je do sada u njegovim pjesmama uživalo na desetke tisuća ljudi diljem jadranske obale i kopna.

Gdje god se pojavio izazvao je opće oduševljenje mještana, a već 19. kolovoza će održati koncert u gradu Rabu, 25. kolovoza u Lipovljanima, 01. rujna u Karlovcu, dok će 15. rujna zapjevati na otvorenju ovogodišnjeg Rujanfesta u Zagrebu. S obzirom na dosadašnje koncerte, odlične zabave i vesele atmosfere neće nedostajati