Zadnji vikend jubilarnog desetog Rujanfesta otvara najveća regionalna zvijezda – Severina. Najiščekivaniji koncert na rasporedu je u petak, 22. rujna, kada će uz poznate stare hitove, publika uživati i u novijim, najavnim singlovima s nadolazećeg albuma – ‘Kao’, ‘Otrove’, ‘Mrtav bez mene’, ‘Kuda za vikend’ te u aktualnom hitu ‘Hazarder’, koji će upravo premijernu izvedbu uživo imati na ovoj najvećoj glazbenoj manifestaciji.

Budući da se Severinini koncerti na Rujanfestu tradicionalno pamte po najvećoj posjećenosti i užarenoj atmosferi, nema sumnje da će se takva tradicija nastaviti i ove godine.

Uz Severinu, istu večer na veliku pozornicu stat će neprikosnoveni kralj sevdaha Halid Bešlić, koji će zasigurno i ovaj put razgaliti publiku kultnim hitovima ‘U meni jesen je’, ‘Prvi poljubac’, ‘Malo je, malo dana’, ‘Miljacka’ i mnogim drugima.

Pored glavne pozornice, posjetitelje očekuje još šest manjih, kao i Kuća dobrih vina, Tamburaški šator, Sarajevska kuća, Rock kuća, Tehno house, Križevačka kuća i još brojna iznenađenja. Kao i svake godine do sada, i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za sve posjetitelje, odnosno besplatni autobusi.

Ulaz je do 19 sati besplatan, dok će se nakon 19 sati ulaznica naplaćivati 35 kuna.

Nikako ne propustite ovaj jedinstven doživljaj uz odličnu glazbu, omiljene izvođače, mnogobrojne gastro delicije i adrenalinske vožnje lunaparkom…