Napokon je otkrivena strogo čuvana tajna Djeda Božidnjaka i to baš na ČAK MAJK 4: SANTA’s SECRET koji je uspješno održan u Norris cafeu prošli petak. Dugo se sumnjalo da de se outati, ali sad je napokon javno izrečeno da bi Djedica rado izašao iz ormara, ali je poprilično zabrazdio u volumen i nažalost ne može udi u ormar. Ipak, njegov naum podržalo je osam komičara koji su došli na četvrti open mic event s novim, prigodnim šalama.

ČAK MAJK je postao veliki događaj u Novom Zagrebu koji je put ugostio izvođače iz Rijeke, Osijeka i Zaboka koji su došli prikazati najnoviji materijal publici koja ih voli. Norris cafe je i stvorio ČAK MAJK kako bi spojio zabavu i umjetnost te svojim gostima omogudio dobru komediju. „Smatramo da je potrebno, danas više no ikad, prikazati šaljivu stranu realnosti s blagom dozom ironije. Također podržavamo sve komičare koji za kruh zarađuju svakodnevnim radom u raznim zanimanjima: fizikalnom terapijom, turizmom, IT sektorom, trgovinom…, a navečer odjenu svoj osmijeh i podijele svoju kreaciju s publikom“ – istaknuli su organizatori.

Posebna vijest večeri bio je nastup i Denis Rajčid, koji se upravo vratio s turneje po Europi gdje je osvojio 3 zlatne medalje u Slovačkoj, BiH i nedavno u Bologni, Italija na svjetskim natjecanjima INBA The Best Natural Show te na taj način promovirao Hrvatsku kao zemlju zdravlja. A tako i vijest da su Biskini proizvodi pomogli izvoođačima da stvari malo „podmažu“ što je izazvalo salve smijeha i veselja među posjetiteljima.

Kako dalje i je li cilj ostvaren? Odgovor je za organizatore jednostavan: „Cilj nam je pružiti priliku novim i starim komičarima mjesto gdje mogu prikazati svoj umjetnički rad bez kritike i uz punu podršku publike kako bi se stvorila mala oaza veselja i radosti. Također je program događanja u Norrisu toliko raznovrstan da svi koji dođu mogu odabrati nešto što ih pokrede. Promoviramo kreativnost, prijateljstvo i suradnju. I naravno, idemo dalje. U 2017. imamo razne nove dogodovštine poput DARK MAJK na petak 13. siječnja 2017 i ČAK MAJK 5: NO MATTER, MATER (ili za ljude iz Ogulina – „nema veze, majko“) koji je planiran za kraj siječnja.“