Početna Novosti Norris Cafe u potrazi za dvojnikom Chucka Norrisa

Norris Cafe u potrazi za dvojnikom Chucka Norrisa

Ususret rođendanu legendarnog Chucka Norrisa, Norris Cafe organizira posebnu proslavu koja će se u utorak 10. ožujka održati u prostorima kafića u Oreškovićevoj 19.

Chuck Norris u Norris Cafe-u
Foto: Norris Cafe Facebook Page

Prema najavama vlasnika, goste kafića tog dana očekuje cjelodnevni event uz DJ-a, ali i glazbu uživo benda “Norris Blues Unit”. Osim toga, priprema se i poseban meni koji će, naravno, uključivati rođendansku tortu te neke od specijaliteta iz restorana “Grill&pizza Šestica

U povodu Chuckova rođendana, Norris Cafe krenuo je i u posebnu potragu za “domaćim” Chuckom Norrisom i stoga organizatori upućuju poziv svim Chuckovim fanovima i onima koji su mu slični ili mu žele sličiti da pošalju svoju fotografiju i podatke na [email protected], a najbolji “Chuck dvojnici” bit će pozvani na glavni event gdje će najboljeg i najuvjerljivijeg izabrati poseban žiri.

Pobjedniku se smiješi nagrada koja uključuje paket prestižnih whiskeyja te poklon bon od 300kn u Grill Pizzeriji Šestica.

Nagraditi se neće samo pobjednik, već će simbolične nagrade biti podijeljene i svim onima koji uđu u uži krug i pridruže se proslavi u utorak, 10. ožujka.

Chuck Norris u Norris Cafe-u
Foto: Chuck Norris Facebook Page

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here