Fly!BarVrijeme božićnih blagdana doba je godine kada se prepuštamo uživanju sa svojim bližnjima. Uživamo oko blagdanske trpeze, uživamo provodeći vrijeme s obitelji, a posebno uživamo u dugim noćnim provodima i poljupcima ispod imele. Vođeni tim mislima ekipa Fly! Bara stvorila je ideju o najluđem božićnom partyju koji će trajati puna tri dana.

“Božićna bajka svih partyja majka“, kako je nazvan ovaj trodnevni tulum, zadovoljit će i one s najistančanijim ukusom. Trodnevno božićno ludilo započinje na sam Badnjak u 22 sata i traje sve do četiri sata ujutro. Tu će vam noć, direktno s pozornice prebirući po gitari, prvi čestitati Božić proslavljeni hrvatski košarkaš Gordan Giriček. Gira na gitari, a Tena Vodopija vokalno zabavljat će goste do dugo u noć i to zbog vrlo važne misije. Naravno, osim one da vas zabave kao nikada do tada, Gira i Tena nastupit će za pomoć mladoj hrvatskoj reprezentaciji gluhih košarkaša. Naime, svaka od ove tri večeri bit će humanitarnog karaktera kako bismo u ovo blagdansko vrijeme pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Drugu večer, točnije na sam Božić, u Fly!-u vas očekuje apsolutno najbolja H3donia ikad. Za one koji još ne znaju, riječ je o najjeftinijem, najzabavnijem i totalno hedonističkom uživanju. Dovoljno je na ulazu, ako ste cura, platiti svega 49 kuna i nakon toga zaboraviti gdje vam stoji novčanik jer vam on više neće trebati, budući da je sva cuga iz šanka u potpunosti besplatna. Svega sto kuna više platit će pripadnici jačeg spola, nakon čega se mogu do kraja prepustiti hedonističkim užicima i odličnom ritmu. Osim navedenih iznosa, bilo bi lijepo da kupite još vrećicu Helf bombona za svega deset kuna jer će Fly! ukupnu zaradu od bombona pokloniti Udruzi Debra (www.debra-croatia.com).

Fly!BarKako smo već naveli, riječ je o trodnevnom partyju pa će Stjepani, Štefovi i Štefice svoj imendan moći proslaviti upravo u Fly!-u te svoje prijatelje počastiti obiljem cuge koja će se tu večer prodavati za samo 9 kuna. Kao i prethodnih dana i treći dan ”božićne bajke” imat će svoju humanitarnu svrhu jer se novac od prodanih Helf bombona daje udruzi Djeca Benina (www.djecabenina.org).

U akciji pomoći mogu sudjelovati svi koji će biti dio Božićne bajke u Fly!-u, a isto tako ti isti mogu biti dobitnici brojnih vrijednih nagrada sponzora trodnevnog tuluma ”Božićna bajka, svih partyja majka”.

[youtube MRgHJTuIugo nolink]

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i Fly! Bar daruju ulaznice za trodnevni božićni party u Fly!Baru:

  • petak, 24. prosinca- 2×2 ulaznice
  • subota, 25. prosinca 1×2 ulaznice (1 muška ulaznica i 1 ženska ulaznica)
  • nedjelja, 26. prosinca 2×2 ulaznice

Za sudjelovanje je potrebno da nam na mail [email protected], s naslovom poruke Fly_petak_online, ili Fly_subota_online, ili Fly_nedjelja_online odgovorite na nagradno pitanje: Tko će s pozornice posjetiteljima Fly!Bara prvi čestitati Božić? Nemojte zaboraviti navesti i sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela

Vaše prijave primamo do 23. prosinca kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti imena dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICI

petak, 24. prosinca- 2×2 ulaznice – Petra Pejinović i Ines Vlahović
subota, 25. prosinca 1×2 ulaznice (1 muška ulaznica i 1 ženska ulaznica) – Dinko Kralik
nedjelja, 26. prosinca 2×2 ulaznice – Marijana Rozanić

Čestitamo dobitnicima! Njihova imena bit će na popisu gostiju.

Odgovor na nagradno pitanje je: Gordan Giriček.