darivanje korisnika starackog doma Park (3)
Foto: www.zagreb.hr

Grad Zagreb i Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i ove je godine ususret božićnih i novogodišnjih blagdana organizirao darivanje korisnika domova za starije osobe čiji je osnivač Grad Zagreb. 
Jučer, drugoga dana blagdanskog darivanja, korisnike Doma za starije i nemoćne Park prigodnim je darovima razveselila zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek.

Uvijek je lijepo doći negdje gdje vlada topla atmosfera kao u ovome Domu. Vaša radosna lica i osmijesi obvezuju nas da i dalje podržavamo rad domova umirovljenika, rekla je, zaželjevši korisnicima i njihovim obiteljima sretan Božić te mnogo zdravlja i osobnog zadovoljstva u 2015.

Korisnike Doma u Ivanićgradskoj ulici došli su pozdraviti njihovi susjedi, učenici I. katoličke škole koji su im recitacijom također zaželjeli sretne nadolazeće blagdane.

Predstavnici Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom jučer su darovali domove Sv. Josip, Ksaver, Maksimir, Trnje, Sv. Ana i Dom Centar, a danas su, osim Doma Park, na redu i domovi Peščenica, Dubrava, Medveščak i Trešnjevka.

Autor: Službene stranice Grada Zagreba

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here