Indira_ColoniaNe samo da se broji sitno do početka jesenskog festivala Bundekfesta, nego se sa velikim nestrpljenjem očekuju prvi glazbeni taktovi na Bundeku.

U ponedjeljak 09.09. metropolom će odzvanjati pjesme jedne od najpopularnijih grupa u Hrvatskoj, ali i regiji – Colonie! Energičan nastup, odlične pjesme, uvijek dobro raspoložena Indira sa svojim dečkima Kamenim i Borisom Đurđevićem jamči i više nego odličan provod. Na koncertnom repertoaru naći će se pjesme sa albuma Tvrđava, ali i one starije, pa će publika imati prilike ponovno uživati u zvucima Colonie.

˝ Evo nas ponovno na našem Bundeku i ludim partyjima koji će uslijediti . Sve Vas pozivamo na koncerte, a posebno na naš u ponedjeljak 09.09.! Vidimo se na najboljem festivalu – Bundekfestu ˝ – kratko je poručila Indira

Ne preostaje Vam ništa drugo, nego skoknuti do kalendara, te označiti datume od 06. do 14.09. kada traje Bundekfest, a ljubitelji Colonie posebno će označiti ponedjeljak 09.09. i uživati u glazbenom spektaklu!

Ulaz na koncert Colonie, kao i sve ostale koncerte, događanja i radionice je SLOBODAN!

Colonia_2

Dođite u najboljem društvu, obitelji, djece ili prijatelja, uživajte na ovogodišnjem najboljem zagrebačkom jesenskom festivalu od 06. do 14.09. uz iznimna glazbena imena..

06.09. petak

prijenos nogometne utakmice SRBIJA – HRVATSKA

BARUNI

07.09. subota

ZLATKO PEJAKOVIĆ

SANDI CENOV

08.09. nedjelja

JURA STUBLIĆ i grupa FILM

MARIJAN BAN & DIKTATORI

09.09. ponedjeljak

COLONIA

10.09. utorak

MASSIMO

11.09. srijeda

TEŠKA INDUSTRIJA

KEMAL MONTENO

12.09. četvrtak

NOVI FOSILI

13.09. petak

NEDA UKRADEN

14.09. subota

KLAPA CAMBI

Sve radionice, programi i koncerti Bundekfesta su BESPLATNI!

Zato okupite obitelj i SVI NA BUNDEK!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here