Početna Fotogalerija FOTO: Poznati humanitarno “provozali” publiku

FOTO: Poznati humanitarno “provozali” publiku

Auto motor showU sklopu upravo završenog Auto motor showa održana je humanitarna autoškola s poznatim licima kao instruktorima vožnje. U ulozi instruktora tako su bili hokejaš zagrebačkog kluba Medveščak Andrej Vasiljević, TV novinarka Fani Stipković, pjevačica Indira Vladić i Lana Klingor, bivša miss Aleksandra Grdić, stilist i kolumnista Neven Ciganović, bivša NBA zvijezde Gordan Giriček…

Prihod koji su poznate osobe prikupile svojim “instruktorskim angažmanom” bit će doniran udruzi Roda – roditelji u akciji za programa veće sigurnosti djece u prometu.

– Oduševljena sam suradnjom i načinom na koji smo prikazali kako je sigurnost u prometu izrazito bitna. Zahvaljujem se svim poznatim osobama koje su se odazvale,- rekla je Dijana Uljarević voditeljica Rodinog projekta “Sigurno u autosjedalici”.

– Uvijek mi je zadovoljstvo odazvati se ovakvim humanitarnim projektima, posebice kada su djeca u pitanju,- rekla je dobro raspoložena Indira Vladić, pjevačica grupe Colonia.

Nakon tri kišna dana završio je prvi Auto motor show. Ostaje nam samo za nadati se da će mu iduće godine vrijeme ići više u prilog.

[nggallery id=198]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here