tenisice BikkembergsSezona posebnih sniženja više nije rezervirana samo za blagdane. Tijekom ovoga vikenda trgovina Zeis House u centru Cascade u Tkalčićevoj ulici za posjetitelje organizira posebno proljetno sniženje od 50 posto na obuću poznate marke Bikkembergs. U širokoj ponudi trgovine Zeis House moći će se pronaći urbani modeli cipela i tenisica namijenjeni samosvjesnim i sportski osviještenim ženama i muškarcima koji se žele osjećati udobno u obući, a pritom izgledati trendi i s puno stila.

Osnivač i kreativno ime koje stoji iza ovog svjetski poznatog brenda je Dirk Bikkembergs, Belgijanac koji inspiraciju za stil života i odijevanje ljudi širom svijeta pronalazi u nogometu. Stoga, ne čudi činjenica da je za dolazak ovog branda u Hrvatsku zaslužan jedan poznati hrvatski nogometaš. Iako više ne igra aktivno, bivši nogometaš Milan Rapaić pokazao je da nikako ne namjerava otići iz najvažnije sporedne stvari na svijetu dovođenjem na hrvatsko tržište ove sportske modne marke, koju nose gotovo svi talijanski sportaši.

ženske čizme BikkembergsBikkembergs je posljednjih godina postao jedan od najpoznatijih marki cipela u Europi, a posebice u Italiji i Španjolskoj. Bikkembergs ulični šik i futuristički dizajn uključuje zanimljive kombinacije boja, volumena i materijala, a sve u želji da se prilagodi životnim aktivnostima pojedinaca u pokretu.

Nogometaši kao manekeni za donje rublje

Dirk Bikkembergs je vlasnik i glavni sponzor talijanskog amaterskog nogometnog kluba FC Fossombrone. Osim što sponzorira njihovu igru, Bikkembergs im dizajnira i svu opremu – dresove, kopačke, torbe, rukavice za vratare, kostobrane i štucne. Belgijanac im kreira i casual odjeću u koju se nogometaši presvlače nakon utakmice, a upravo njih koristi i kao modele na svojim modnim revijama donjeg rublja.

Poput svjetski poznatih nogometaša ovog vikenda i vi si možete lakše priuštiti dozu modernog sportskog stila i duha uz sniženje od 50 posto, poručuju iz Cascade trgovačkog centra.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here