Autor:
She.hr

Gattinoni (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)U centru Zagreba otvoren je Gattinoni boutique. Sve ljubiteljice poznatoga talijanskog branda Gattinoni odsad će ekskluzivne komade odjeće moći kupovati u Teslinoj 9, a ne samo u trgovini Ekskada, gdje se do sada, među više brandova, nalazio i Gattinoni.

Vlasnica je novoga boutiquea poznata zagrebačka modna stručnjakinja s istančanim ukusom, Bernarda Petković Klobučar.

– Trgovina je monobrand s odjećom i asesoarima za ozbiljnije poslovne žene. Doveli smo Gattinoni u centar grada i na taj način Zagrepčanima, ali i onima koji Zagreb posjećuju poslovno ili turistički dajemo priliku da se upoznaju s ovim ekskluzivnim brandom u koji su zaljubljeni naši dragi susjedi Talijani, svjetski predvodnici modnih trendova,- rekla je Bernarda Petković Klobučar.

Otvorenju ovog ekskluzivnog butika u srcu Zagreba nazočio je i generalni direktor Gattinonija, Marco Casoni.

Gattinoni (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)– Imamo oko 650 trgovina po svijetu te nam je izrazito drago što smo Zagreb uključili u kartu Gattinonijevih gradova. Moram istaknuti kako je za dolazak našeg branda u Hrvatsku zaslužna Bernarda Petković Klobučar i njena strast prema modi općenito, ali i ovom divnom modnom brandu,- rekao je Casoni.

Gattinoni je vrlo važan brand u Italiji, a njegova stvoriteljica Fernanda Gattinoni poznata je i po tome što je bila asistentica slavne Coco Chanel. Smatra se kako je upravo ona donijela modno proljeće u Italiju. Zanimljivo je što Gattinoni odijeva i Svetog Oca, a rado su ga nosile princeza Dijana, Audrey Hepburn i Ingrid Bergman.

Na otvorenju odjevene u Gattinonijeve kreacije, poznate hrvatske manekenke Aleksandra Grdić, Dvina Meler i Stefany Hohnjec poput lutki u izlogu prezentirale su poseban dizajn i modnu priču Gattinoni.

otvorenje Gattinonija (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here