Razveselite svoje za nadolazeće blagdane, priuštite im izvrstan hrvatski dizajn! Zavirite u bogati izbor dekoracije interijera, gastro-proizvoda, knjiga, mode, pa i savršenih proizvoda za djecu svih uzrasta!

Croatian Design Superstore jedinstveno je mjesto u Zagrebu koje okuplja najbolje od hrvatskog dizajna. Multifunkcionalan arhitektonsko osmišljen prostor sada je bogatiji za webshop, čime čini hrvatske dizajnerske proizvode dostupnima u cijeloj Europi.

Pitate se što sve zapravo Croatian Design Superstore objedinjuje kao najveći hrvatski dizajnerski concept store? Croatian Design Superstore jedinstveno je mjesto koje istovremeno pruža mogućnost uživanja u domaćim gastro-specijalitetima svog Caféa, djeluje kao studio za grafički dizajn, te kao stalni izložbeno-prodajni prostor nudi široku lepezu domaćih dizajnerskih proizvoda, birani prema kriteriju izvrsnosti.

Kroz programske aktivnosti poput igraonica posvećene djeci i roditeljima, prezentacija, dijaloga i domjenaka okrenuti dizajnerima, poduzetnicima, ali i široj urbanoj zajednici, ovaj multidisciplinarni one-stop-shop neprestano slavi i potiče tržišno osnaživanje hrvatskog dizajna i kreativnosti. Za nadolazeće blagdane, domaći dizajneri pripremili su poseban izbor proivoda idealnih za darove najmilijima.

Ovog prosinca, selekcija najboljeg od hrvatskih dizajnerskih proizvoda dostupna je za narudžbu diljem Europe putem webshopa na www.croatiandesignsuperstore.com.