Početna Lifestyle Grčki glamur na zagrebačkoj adresi

Grčki glamur na zagrebačkoj adresi

Jedno od najbrže rastućih imena u svijetu nakita, satova i modnih dodataka – Oxette, ove godine slavi punoljetnost svog postojanja. Moderan i unikatan dizajn te savršeni omjer cijene i kvalitete razlog su prisutnosti ovog grčkog brenda u više od 20 zemalja svijeta, a impresivnom popisu metropola u kojima se može pronaći njegova bogata ponuda, odnedavno se pridružio i Zagreb.

oxette-fw-201617-campaign_1

Ključ uspjeha dugogodišnje tradicije izrade nakita zasigurno se krije već i u samom porijeklu imena. Riječ ‘oxette’, odnosno ‘snažna žena’, nastala je od grčke riječi OX (snaga, jako) i francuske riječi ETTE (žensko, ženski). Ova zanimljiva kombinacija riječi daje naslutiti kako se radi o nakitu namijenjenom profinjenim, dinamičnim, modernim i neovisnim ženama koje su već otkrile sebe, a modu koriste kako bi izrazile svoju osobnost i stav. Upravo osobno izražavanje predstavlja filozofiju Oxetta, čiji je dizajn inspiriran svjetskim trendovima u modi i umjetnosti, kombinirajući eleganciju, neformalnost i glamur, koje ga čine nosivim u svim prilikama.

oxette-fw-201617-campaign_2

Ovaj statement nakit jednostavan je, no vrlo stylish način da podignete i upotpunite svaku odjevnu kombinaciju, bilo da se radi o casual dnevnoj prigodi ili pak ludom noćnom provodu. Oxette donosi neku novu modnu priču te kroz izniman dizajn, razigranost i originalnost, uspješno prenosi lifestyle osobe koja ga nosi.

Posjetite Oxette prodajno mjesto u Arena Centru u Zagrebu, pretvorite se u božicu ljepote i uvjerite se da ovo nije još samo jedna grčka legenda…