Britanska rock legenda Billy Idol predvodnik je izvođača prvog “Zagreb Calling“-a koji će se održati na stadionu Šalata u utorak, 14. srpnja 2015.

Billyjev drugi dolazak u Hrvatsku obilježit će Zagrebovo uključenje na popis europskih i svjetskih gradova koji su dobili svoju franšizu Calling evenata, a za mjesto događanja odabran je najdraži gradski otvoreni koncertni prostor – stadion na ŠRC Šalati.

Vlasnik bezvremenskih hitova poput “Cradle Of Love”, “Dancing With Myself”, “White Wedding”, “Rebel Yell”, “Eyes Without A Face” i “Flesh For Fantasy”, rock ikona čija karijera traje više od tri desetljeća, prvo kroz bendove Chelsea i Generation X, a kasnije kao solo izvođač i kantautor, zasigurno je jedno od najprepoznatljivijih glazbenih imena na ovim prostorima, a još je u svježem sjećanju izuzetno posjećen festivalski nastup na Jarunu iz 2010. godine.

Osim svjetskih legendi Billy Idol će na Šalati pozornicu podjeliti i s dvije regionalne – beogradskim Partibrejkersima i zagrebačkim Psihomodo Popom koji će nastupiti kao specijalni gosti.

Prvi, ograničen kontigent ulaznica po cijeni od 199 kn u prodaju kreće u utorak, 24. veljače. Nakon prodaje navedenog kontigenta cijena se diže na 229 kn i ostaje do dva dana prije koncerta. U ponedjeljak 13. i utorak 14. srpnja za ulaz će trebati izdvojiti 249 kn.

Organizator koncerta je Avalon Production u suradnji s ITB-om, a ulaznice se mogu nabaviti preko Eventima.

1 Komentar