Kontigent ulaznica za “Zagreb Calling” po promotivnoj cijeni brzo se bliži svom kraju te se očekuje da će biti rasprodan tijekom današnjeg dana. Po prodaji tih najpovoljnijih karata, od subote 7. ožujka, cijena im se diže na 229 kn i ostaje do dva dana prije koncerta.

Objava prvog izdanja “Zagreb Calling”-a s Billy Idolom u glavnoj ulozi te Partibrejkersima i Psihomodo Popom kao specijalnim gostima izazvala je velik interes publike iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. S obzirom da je ovo Billyjev jedini nastup u našoj regiji u 2015. ne čudi odlična prodaja ulaznica u svim većim hrvatskim gradovima te u Sloveniji, BiH i Srbiji.

Billyjev drugi dolazak u Hrvatsku obilježit će Zagrebovo uključenje na popis europskih i svjetskih gradova koji su dobili svoju franšizu Calling evenata. Kao mjesto događanja odabran je najdraži gradski otvoreni koncertni prostor – stadion na ŠRC Šalati, a datum je 14. srpanj.

Idol će na Šalati pozornicu podijeliti beogradskim Partibrejkersima i zagrebačkim Psihomodo Popom koji će nastupiti kao specijalni gosti. Spoj ovih rock legendi na odličan način zaokružuje najveći dio programa prvog “Zagreb Calling”-a. Kako je koncert zamišljen kao cjelovečernji događaj prostora ima za još jednog izvođača koji će otvoriti program, a koji će biti objavljen naknadno.

Kao što je već rečeno, očekuje se da će prvi, ograničeni kontigent s promotivnom cijenom od 199 kn biti rasprodan tijekom današnjeg dana. Nakon njegove rasprodaje – vjerojatno od subote 7. ožujka – cijena se diže na 229 kn i ostaje do dva dana prije koncerta. U ponedjeljak 13. i utorak 14. srpnja za ulaz će trebati izdvojiti 249 kn.

Do ulaznica je moguće doći na službenim prodajnim mjestima Eventima i www.eventim.hr. Organizator koncerta je Avalon Production u suradnji s ITB-om.

Billy Idol headliner Zagreb Calling