Foto: PRESSI ovog vikenda u sklopu programa Plaža party Arena Centar poziva na pregršt zanimljivih aktivnosti .

Subotnji dio započinje u 17 sati s popularnom igrom Graničar na najvećoj pješčanoj plaži u gradu. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se mogu svi punoljetni šesteročlani timovi na [email protected] i osvojiti vrijedne nagrade – sat bowlinga za 6 osoba u skybowlingu, vaučere za besplatnu vožnju u Karting Areni Zagreb i Office shoes poklon bon u vrijednosti od 200 kuna. Najbolju igračicu nagrađuje Coquette, a najboljeg igrača nagrađuje Međimurjeplet koji daruje vrijednu ležaljku za plažu.
Zagrebački bend Acoustic Mojo u subotu, 17. kolovoza od 20.30 sati zabavljat će sve prisutne posjetitelje Arena Centra. Riječ je o bendu koji njeguje duh izvornog rocka i bluesa pedesetih godina, te koji glazbenim ukusom pogađa podjednako mlađu, i stariju generaciju ljubitelja dobre glazbe. Repertoar koji sadrži evergreene poznatih velikana kao što su Rolling Stonesi, Beatlesi, Kinksi, Yardbirdsi, Animalsi zasigurno će vratiti mnoge u ona dobra, stara vremena.
Nedjelja je već tradicionalno rezervirana za mlađu populaciju. Za sve pametne glavice koje zanima – kako rade aparati? Kako neki stroj zna kad se upaliti? Kako se pale ulične lampe? Arena Centar organizira jedinstvenu FORA edukativnu radionicu na temu struje. Edukatori će djeci i mladima pokazati najsuper, najnovije, najcool didaktičke komponente za učenje o struji, uz pomoć kojih čak i mala djeca mogu skužiti elektroniku i još važnije – od recikliranih materijala napraviti neodoljiva kućišta za svoje aparate iz mašte – koji svijetle, blinkaju, pište, drmaju se i miču! Jedinstveno iskustvo za djecu!
Capoeira – brazilska vještine karakteristične po atraktivnim pokretima koji objedinjuju borilačke tehnike, akrobatiku i ples na rasporedu je od 20 sati. Živa atmosfera, atraktivni elemente i autentični glazbeni zvukovi zasigurno će potaknuti mnoge da se okušaju u ovoj egzotičnoj vještini.
PROGRAM – 17. i 18. kolovoz 2013. Vanjski trg Dalmacija

17.8.2013. (subota)
17:00-20:00 h Graničar
20:30-23:00 h Nastup benda „Acoustic Mojo“ – blues, rock&roll
18.8.2013. (nedjelja)
18:00-19:00 h FORA Edukativna radionica – Struja
20:00 – 21:00 h Capoera radionica