OFoto: PRESSMasažni bazeni, vodene atrakcije s toboganima za djecu, gejzeri i bazen s divljom rijekom samo su neki od zabavnih sadržaja u kojima možete uživati već u petak kada ova kupališna oaza nadomak Zagreba otvara vrata najmodernije vodene avanture na svježem prigorskom zraku!

Stiže spas od ljetnih vrućina! Aquapark Adamovec otvara vrata najmodernije vodene avanture na otvorenom! Već od ovog petka, osim u luksuznom, zatvorenom dijelu novootvorene kupališne oaze, možete uživati u spuštanju toboganima, velikom bazenu s divljom rijekom, jaccuziju, umjetnim otocima koji daju doživljaj prave tropske avanture te brojnim drugim zabavnim sadržajima.

Novootvoreni Aquapark Adamovec nudi bogat wellness i fitness program, brojne saune (finska, parna kupelj, biosauna), kneipp za masažu nogu, tuševi iznenađenja. U zatvorenom dijelu Aquaparka nalaze se i dva jaccuzija kapaciteta po desetak osoba. Za dobru kondiciju i njegu tijela tu su fitness centar te prostori za masaže. Gastronomske delicije Aquapark Adamovec nudi u prostoru restorana, looby i bikini bara.

OFoto: PRESS

Aquapark Adamovec ekološki je kompleks čiji je cijeli sistem baziran na obnovljivim izvorima energije. Voda u Aquaparku koristi se iz prirodnih prigorskih izvora vode. Novootvorena moderna kupališna oaza velika je investicija u kontinentalni turizam, koja će sasvim sigurno dodatno oživjeti ljupko mjesto Adamovec, te Zagrebu i okolici dati novi sadržaj najmodernijeg oblika.

4 Komentari

 1. Neznam zašto im netko ne pošalje inspekciju, ja sam isto doživjela, prehladna voda, sadržaji ne rade, vikendom su sve lježaljke zauzete

 2. Filipe ja sam radila tamo,nikad gori poslodavci ,na svakom od onih bazena je jedna neisplačena ili nedobivena plaća,nema tamo sreće.

 3. Voda je hladna. Glavne atrakcije: vanjski jacuzzi, divlja rijeka i bazen s valovima NE RADE!
  Cijena je 60 Kn za 3 sata. Na službenoj Facebook stranici postoji isprika Aquaparka kako bazen nije radio jer je većina ljudi bila vani.
  1. Ja nisam većina ljudi, platio sam bazen s valovima i hoću bazen s valovima.
  2. Na upit zašto bazen ne radi, od osoblja smo dobili odgovor da je pokvaren (što ste trebali navesti ovdje i na službenoj stranici, baš kao i temperaturu bazena, 24-26 stupnjeva).
  3. Zašto onda nisu radile vanjske atrakcije (divlja rijeka i vanjski jacuzzi)!?

  Nadalje, osoblje konstantno briše negativne, no realne, komentare sa svoje Facebook stranice; bez odgovora ili isprike. Bezobrazluk!

  Sve u svemu, platite previše za isto ono što vas dočeka na Šalati za 20 Kn, oni barem drže cijenu proporcionalnu ponudi.