Komedija D. R. Sandersona “Tko je ovdje lud” zabavna je, duhovita i pomalo introspektivna priča o klinici i njezinim korisnicima. Kroz šest povezanih “psihoterapeutskih” jednočinki u kojima glumci igraju razne uloge predstava nas pita što znači biti normalan upoznajući nas s nizom karaktera, situacija prepoznatljivih iz svakodnevnog života.

Uz dobru zabavu, predstava nudi i neke odgovore ostavljajući nas s pitanjem o današnjem svijetu – tko je, zaista, ovdje lud. Na sceni Amadeo komediju je 12. srpnja premijerno izveo Planet Art, Natalija Đorđević i Marko Torjanac. Igraju čak osam lica u nekima od njih i sami se možemo lako pronaći.

Predstava je na programu Scene Amadeo u utorak, srijedu i četvrtak (30. i 31. kolovoza te 1. rujna). Ulaznice se prodaju na blagajni scene Amadeo u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju, Demetrova 1, svakim danom od 19– 21 sat te u knjižari Ljevak, na Trgu bana Josipa Jelačića 17. Cijena je 60 kuna, za studente i umirovljenike 50, a za grupne posjete s više od 15 osoba 40 kuna.

U slučaju kiše predstava se neće održati.

Natalija Đorđević i Marko Torjanac - najava za predstavu

Igraju: Natalija Đorđević i Marko Torjanac
Redatelj i scenograf: Marko Torjanac
Prevoditeljica: Jasminka Beader
Kostimografkinja: Đurđa Janeš
Oblikovatelj zvuka: Branko Vodeničar

Više na: http://www.scenaamadeo.hr/

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!
Online-Zagreb.hr
i scena Amadeo daruju 1×2 ulaznice za predstavu “Tko je ovdje lud?” za četvrtak 1. rujna od 21 sat u atriju Prirodoslovnog muzeja (u slučaju kiše program se neće održati).
Kako biste osvojili ulaznice potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Amadeo_lud_0109_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje:
Je li predstavu režirao Marko Torjanac?
Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.
Vaše prijave primamo do 31. kolovoza kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti ime dobitnika.
Sretno! :-)
DOBITNICA
Ulaznice je osvojila IVANKA JURAŠIĆ. Čestitamo.
Odgovor na nagradno pitanje glasi: da.

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here