Foto: PRESS Advent u Areni logoZagreb svojim brojnim sadržajima i priredbama u prosincu podsjeća na adventsko doba u Beču, Munchenu, Budimpešti i drugim gradovima austro-ugarskog nasljeđa.

Dio tog blagdanskog ozračja uz miris cimeta, kuhanog vina i kolača bit će i zagrebački Arena Centar, koji prvi puta organizira Adventski sajam.

Upravo se uređuje plato između Arena shopping centra i sportske dvorane Arena u blagdanskom duhu Božića. Od subote, 30. studenoga 2013. sve do 7. siječnja 2014. kod Arene vas očekuju posebne bijele adventske drvene kućice s ponudom autohtonih hrvatskih delicija, božićnih ukrasa, nakita, umjetnina, slastica, čokoladnih proizvoda i slatkiša, licitara i mnoštva originalnih sitnica za božićne poklone.

U adventskom programu priprema se i doček Sv. Nikole, dolazak Djeda Mraza, nastupi dječjih zborova s prigodnim programom božićnih pjesama, jazz koncerti i zabavni glazbeni programi za odrasle. Veliki i mali moći će uživati i na pravom klizalištu – sa školom klizanja i discom na ledu! Ukoliko nemate svoje klizaljke, možete ih iznajmiti, a za osvježenje ili zagrijavanje tu su i kuhano vino, punč, vruća čokolada, kobasice… Dakako, Advent u Areni prepoznat ćete i po pravoj velikoj božićnoj jelki.