Foto: www.zet.hr
Foto: www.zet.hr

Na svojim službenim stranicama ZET je obavijestio javnost kako se valjanost postojećih besplatnih kupona produljuje do kraja siječnja korisnicima koji su to pravo ostvarili temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba za 2014. godinu.
Odnosi se to na umirovljenike čiju su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200 kuna mjesečno, a isto pravo mogu iskoristiti i osobe starije od 65 godina koje nisu korisnici mirovine, a čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200 kuna mjesečno.

Dosadašnji besplatni kuponi bit će valjani za vožnju i osobama s invaliditetom ukoliko im je prebivalište u Zagrebu te korisnicima pomoći za uzdržavanje nesposobnima za rad i privređivanje, kao i dobrovoljnim darivateljima krvi i članovima smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja.

Uz toleranciju u vozilima, odnosno produljenje prava na besplatan prijevoz i u siječnju, dobrovoljni darivatelji krvi s prebivalištem u Gradu Zagrebu, mogu preuzeti pripadajuće besplatne kupone za 2015. godinu, na svim prodajnim mjestima ZET-a i kioscima Tiska i iNovina.

Iz ZET-a također podsjećaju kako je prije nekoliko dana na svim prodajnim mjestima ZET-a i kioscima ugovornih partnera započelo je punjenje besplatnih kupona za 2015. godinu i osobama s invaliditetom, a na temelju dostavljenih podataka nadležnog Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Bez ikakve dokumentacije, samo s pretplatnom kartom korisnici s prebivalištem u Zagrebu mogu preuzeti pretplatne kupone.

Osobe s invaliditetom kojima je prebivalište na izdvojenom prometnom području ZET-a, svoje pretplatne kupone mogu preuzeti isključivo u Ozaljskoj 105, na šalteru broj 3.

Izvor: ZET

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here