Početna Grad Zagreb Sajam Pravo doba – sajam za 50+ generaciju

Sajam Pravo doba – sajam za 50+ generaciju

Pozivamo vas na Sajam Pravo doba – sajam za 50+ generacije koji će se održati od 19. do 21. svibnja 2016. u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma u organizaciji Zagrebačkog velesajma, Grada Zagreba i Zaklade Zajednički put. Riječ je o prvom sajmu u Republici Hrvatskoj za starije građane, ali i sve druge generacije koje žele aktivno i zdravo starjeti, a održava se drugu godinu zaredom.

Sajam će svečano otvoriti gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić u četvrtak, 19. svibnja 2016. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb s početkom u 14:30.

U sklopu Sajma održat će se bogat stručno-popratni program koji će obuhvatiti niz tema namijenjenih stručnjacima koji rade sa osobama starije životne dobi i njihovim obiteljima kao i široj javnosti. Ističemo kako su pojedina stučna predavanja prijavljena Hrvatskoj komori socijalnih radnika. U izlagačkom dijelu Sajma posjetitelji će imati priliku upoznati se s ponudom proizvoda i usluga različitih tvrtki, ustanova i organizacija civilnog društva.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here