Iako je u svojoj dugogodišnjoj, kako solističkoj, tako i karijeri frontmena nekadašnjeg Bijelog dugmeta, punio najglasovitije koncertne prostore cijele regije, Željko Bebek upravo je ”osvojio” i Arenu Varaždin. Tako se ostvarila i njegova dugogodišnja želja, ali i želja publike, u kojoj se, osim Varaždinaca, našao i veliki broj gostiju i iz svih okolnih mjesta. Svi oni ovaj su prednovogodišnji koncert vidjeli kao sjajnu priliku za ispratiti godinu na izmaku i to uz jednog od najznačajnijih pop-rock pjevača ovih prostora.

U večeri punoj emocija, velike hitove, među kojima i neke od najljepših ljubavnih pjesama koje su obilježili odrastanje i zaljubljivanje mnogih generacija, poput ‘Da je sreće bilo’, ‘Laku noć, svirači’, ‘Oprosti mi što te volim’, ‘Tijana’, ‘Ja po kafanama’, ‘Ono nešto naše’ , ‘Ako voliš ovu ženu’, ‘Kupit ću nam sat’,  ‘Selma’, ‘Ima neka tajna veza’ i mnoge druge, ovaj je put, zajedno s legendarnim pjevačem, uglas otpjevalo nekoliko tisuća ljudi.

Nenadmašna interpretacija uz karakteristični i moćni vokal, prepoznatljiva boja glasa, neodoljivi šarm i nepresušna energija na pozornici, i ovaj su se put, uz sjajni prateći bend, pokazali kao Bebekova dobitna kombinacija za ostaviti trag u srcima Varaždinaca do neke sljedeće prilike.Foto: Dario Horvat