U dvorani Zagrebačkih mažoretkinja u Palmotićevoj 30 održat će se audicije za nove članice Zagrebačkih mažoretkinja. Audicija u četvrtak, 1. listopada počinje u 20 sati i u subotu, 3. listopada u 15 sati, a kod kandidatkinja će se ocjenjivati smisao za ritam i entuzijazam koji se očekuje od budućih mažoretkinja. Zagrebačke mažoretkinje nižu uspjeh za uspjehom, a sve to zahvaljujući izvrsnoj spremnosti i motiviranim članicama kojih ima čak više od 600.

EP15

Voliš ples, druženja i putovanja, a nastupi Zagrebačkim mažoretkinja oduvijek te oduševljavaju? Sada i ti imaš priliku postati dio ovog uspješnog tima te uz korisnu rekreaciju upoznati odlično društvo i steći nezaboravno iskustvo. Audicije kreću, a prijaviti se mogu djevojčice i djevojke u dobi od 3 do 25 godina.
Od osnutka 1993. godine Zagrebačke mažoretkinje su 14 puta proglašene najboljima u Europi, a do sad su održale čak 270 nastupa u 22 zemlje Amerike, Europe i Azije. Prema nizozemskoj agenciji SPH, Zagrebačke mažoretkinje godišnje vidi 12 milijuna ljudi i to kroz 250 nastupa, od kojih je 30 u inozemstvu. S više od 600 mažoretkinja, Zagrebačke mažoretkinje vrlo su uspješan kolektiv koji diljem svijeta uveličava različite ceremonije i protokole.

Iskoristi priliku, dođi na audiciju i pridruži se najboljem europskom sastavu mažoretkinja!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here