Potraga građana za Antonijom Bilić nije mimoišla Zagreb. U podne se na Trgu bana Jelačića okupilo nekoliko mladih koji su dijelili letke sa slikom 17-godišnje Drnišanke nestale u utorak, prije osam dana. Osim Antonijine slike umnožile su i fotorobot muškarca u čiji je kamion ušla kada je posljednji puta viđena.

Leci su polijepljeni na Trgu, no susretat ćemo ih zasigurno i izvan gradskog središta. Cilj akcije pokrenute preko Facebooka jest da se Antonia pronađe, da njeno lice nitko ne zaboravi samo zato što je prošlo nekoliko dana otkako je nestala. Cilj je i pronaći muškarca koji ju toga jutra povezao, za kojim se intenzivno traga.

potraga za Antonijom Bilić (Foto: Renato Branđolica /Medijska mreža)

Policija je ispitala vozača kamiona za kojega se i na Facebooku moglo pročitati da je po opisu nevjerojatno sličan – ista kosa, obrve, brada pa čak mu nedostaje i zub – ali ispitani Ogulinac kojeg su našli u Luci Rijeka ima račune od cestarine da je u to vrijeme bio na ruti Zagreb – Lipik, a ne Drniš – Ogulin.

Istražuju se i drugi vlasnici kamiona s ogulinskog područja čija su se vozila možda kretala na drniškom području toga dana. Naime, posljednji signal s Antonijinog mobitela nije bio iz Drniša i njegove okolice nego s karlovačkog područja.

potraga za Antonijom Bilić (Foto: Renato Branđolica /Medijska mreža)

Policija je provjerila više od deset osoba koje fizički sliče fotorobotu. Na području Ogulina bilo je nekoliko dojava, neke od tih osoba su isključene nakon provjere, a neke se još provjeravaju. Intenzivno se pretražuje i teren od Antonijinog sela sela Kričke do Klisa.

Veliki skup potpore obitelji koja traga za Antonijom danas su dali građani Drniša i Antonijini kolege iz škole. Također, na trgovima u Zadru i Splitu dijeljeni su leci fotografijom nestale Antonije Bilić i foto-robotom vozača kamiona. Svi koji imaju informacije koje bi mogle dovesti do pronalaska 17-godišnje Antonije Bilić neka se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

potraga za Antonijom Bilić (Foto: Renato Branđolica /Medijska mreža)