Gradska uprava podsjeća kako se u prvoj fazi projekta uslugom mogu služiti svi građani s povlaštenim parkirališnim kartama, dok će se u drugoj fazi usluga proširiti i na komercijalne parkirališne karte

Zagrebparking, podružnica Zagrebačkog holdinga, jučer je u Gradskoj upravi predstavila mogućnost kupovine elektroničkih povlaštenih parkirališnih karata putem internet stranice, piše na službenim stranicama Grada Zagrebakao i Zagrebparkinga.

Tako je građanima, nakon opcije u kojoj je parkirališnu kartu moguće kupiti na kioscima diljem grada, ponuđena još jedna nova mogućnost, a iz Grada ove poteze opisuju dokaz da gradska vlast osluškuje potrebe i želje svojih sugrađana.

U Zagrebparkingu su sigurni kako će ova modernizirana usluga olakšati i pojednostaviti proces kupovine povlaštenih parkirališnih karata te smanjiti troškove i gužve na blagajnama podružnice, a značajno će se smanjiti i produkcija papira.

Gradska uprava podsjeća kako se u prvoj fazi projekta uslugom mogu služiti svi građani s povlaštenim parkirališnim kartama, dok će se u drugoj fazi usluga proširiti i na komercijalne parkirališne karte.

Novitet je da parkirane karte više ne moraju biti istaknute na vozilima, već se podaci redarima biti vidljivi na internetskoj stranici ePK.hr, portala za kupnju putem kojeg je usluga dostupna.

Više informacija o povlaštenoj parkirališnoj karti moguće je pronaći na ovom LINKU.