Početna Iz gradske uprave Više od 30% korisnika Zagrebparkinga povlaštene i komercijalne karte kupuje putem ePK...

Više od 30% korisnika Zagrebparkinga povlaštene i komercijalne karte kupuje putem ePK portala

Podružnica Zagrebparking kontinuirano modernizira i unapređuje svoje usluge prateći suvremene trendove i razvoj modernih tehnologija.

Od veljače 2015. godine uveden je novi sustav on line kupnje elektroničkih parkirališnih karata na internet stranici Podružnice. Glavna ideja bila je olakšati korisnicima kupnju parkirališnih karata, smanjiti gužve na blagajnama te smanjiti troškove i nepotrebnu distribuciju papira.

Od početka korištenja na ePK portalu registrirano je 8524 korisnika, te je prisutan stalan porast kupnje povlaštenih parkirališnih karata. Tako je u veljači 2015. godine 10% korisnika kupovalo povlaštene karte na portalu dok je u srpnju 2016. godine postotak kupnje putem portala iznosio više od 30%.

Također prodaja komercijalnih parkirališnih karata putem ePK portala od uvođenja usluge u rujnu 2015. godine, porasla je do srpnja 2016. godine na gotovo 30%. Podsjećamo da komercijalne parkirališne karte mogu kupiti svi korisnici za sve zone naplate bez obzira na prebivalište i bez vremenskog ograničenja parkiranja.

U narednom periodu u Podružnici se nastavlja razvoj novih projekata s ciljem što većeg zadovoljstva korisnika uz što bolju i moderniju uslugu.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here