MarconaMarcona je ime je internacionalnog modnog branda koji potječe iz Njemačke, a specifičnim  je dizajnom  širom svijeta stekao svoju prepoznatljivost. U Hrvatskoj ga predstavlja i proizvodi Varteks.

Marcona se odlikuje osobitom kvalitetom koja drži korak s vremenom, ali i majstorski izrađenim ekskluzivnim dizajnom.  Elegancijom i ženstvenošću, od klasičnog šika do modnog, spotivo izgleda utjelovljuje životni osjećaj suvremenih, samosvjesnih i modno osviještenih žena  i nudi im ono što traže – modne koordinate i inspiracije za sezonu, kao i elegantne modne dodatke.

Odjeća popularnog branda je za sve prigode: za slobodno vrijeme, posao i osobite prilike, ističu u Varteksu. U Marconi su objedinili najbolje – talijanski dizajn, svilu iz Indije i besprijekornu izradu po kojoj su prepoznatljivi i cijenjeni.

Stvoren je visokokvalitetan proizvod i vrijeme je da ga isprobamo, ako nismo do sada. U lakoću svile iz asortimana branda Marcona uvjerit će se i netko od vas – darujemo šal i kremu za ruke!

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i Varteks poklanjaju vam šal i kremu za ruke Marcona.

Kako biste osvojili nagradu potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Marcona_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje:

Iz koje zemlje potječe modna marka Marcona?

Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 14. prosinca kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti sretne dobitnike.

Sretno! :-)

DOBITNICA

Šal i kremu za ruke Marcona osvojila je Snježana Škrinjarić. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primit će e-mailom.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: iz Njemačke.

3 Komentari