Nakon što se njihov plamen upali, vid se ispunjava bojom, osjeća se miris parfema, a um postaje opušten u maštanjima i eteričkim vizijama. Etro mirisne svijeće i mirisi za dom profinjenih i elegantnih nota stvaraju savršenu mirisnu kulisu ovih blagdana, i onaj divni, cosy osjećaj koje oduvijek priželjkujemo.

Bezvremenski modni klasik osnovan 1968. u Italiji, sinonim je za glamur i eleganciju. Prepoznatljiv je po vrhunskoj kvaliteti, hipi i boho kreacijama, luksuznom tekstilu i bogatom vezu na svojim kreacijama, torbama i modnim dodacima.

S velikom predanošću Etro kreira i luksuzne parfeme koji svojim mirisima dočaravaju kombinaciju strasti prema putovanjima i ljubav prema tradiciji.

Baš kao i jedinstvene parfemske kreacije i Etro Home kolekcija s divnim svijećama i osvježivačima prostora ostavlja bez daha!

Svojim zadivljujućim aromama i jedinstvenim dizajnom (a proizvodi su pakirani u čarobne šarene kutije koje će dobiti posebno mjesto u vašem domu) svakom prostoru daju dozu luksuza i čine blagdane još posebnijim.

Etro svijeće i osvježivače prostora možete pronaći na blagdanskom popustu od 15% u parfumeriji Belodore u zagrebačkoj Ilici 7, najvećoj regionalnoj trgovini niche parfema, do 31. prosinca.

Last minute ideje za poklone

Blagdani su pred vratima, a nedostaju vam pokloni? S parfemom ne možete pogriješiti! Belodore preporuka su mirisi Tiziana Terenzi, jednog od najluksuznijih niche parfemskih brendova na svijetu. Inspirirani umjetnošću i esencijom trenutka, nastali su parfemi jedinstvenih mirisnih nota.

Za ljubitelje skincare proizvoda, Swiss Perfection je odlično rješenje. Kao prvi brend koji je primijenio tehnologiju ekstrakcije biljnih stanica u kozmetici, sa svojim prepoznatljivim Cellular Active IRISA® kompleksom, uživa reputaciju kvalitete bez premca.