Početna Moj Zagreb Novosti Za najbolji vizualni identitet na tortu kod gradonačelnika

Za najbolji vizualni identitet na tortu kod gradonačelnika

Autor:
Hina/Online-Zagreb.hr

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u palači Dverce na prigodnoj svečanosti dodijelio je nagrade učenicima osmog razreda Osnovne škole Ivana Gundulića: Filipu Škrgetu Rakiću, Magdaleni Zoričić i Mateju Razborniku za skupni rad koji je pobijedio na natjecanju “Vizualni identitet grada Zagreba za Dan Europe”.

nagrađeni učenici OŠ Ivana Gundulića (Foto: Saša Zinaja/ Medijska mreža)Rad su učenici napravili uz pomoć svoga profesora likovne umjetnosti Damira Aljinovića. Za nagradu osvojili su štafelaj s priborom za slikanje.

Na natjecanju koje se održava već petu godinu sudjelovalo je osam zagrebačkih osnovnih škola s 12 učeničkih radova. Gradonačelnik Bandić zahvalio je svima na sudjelovanju i čestitao učenicima osnovne škole Ivana Gundulića za najbolji rad. Predstavljen je na džambo plakatima koji su ukrašavali zagrebačku proslavu Dana Europe.

“Od srca vam čestitam Dan Europe i želim da zajedno pokušamo stvoriti još bolji, pravedniji i napredniji svijet… Možemo obećati da se nećemo nikada umoriti u izgradnji sretne europske obitelji”, poručio je gradonačelnik Zagreba.

Svečanosti su nazočili i članovi diplomatskog zbora kojima je gradonačelnik Bandić zahvalio na potpori, posebno, kako je rekao, mladim sugrađanima koji se već sada uvelike osjećaju Europljanima.

“Oni su nova generacija i za njih je pripadnost Europi posve prirodna i logična stvar”, istaknuo je gradonačelnik Bandić te prvi, u društvu učenika, razrezao tortu u bojama Europske unije.

na torti kod gradonačelnika (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here