Početna Lifestyle Westgate domaćin glamuroznog sajma Wedding Expo

Westgate domaćin glamuroznog sajma Wedding Expo

Westgate će od 20. do 22. veljače šesti put za redom postati mjesto za mladence ili one koji to tek planiraju biti. Sajam će okupiti više od 150 izlagača koji će predstaviti bogatu ponudu za vjenčanje iz snova. U isto vrijeme posjetitelji će moći uživati i u pogodnostima Late Night Shoppinga.

Westgate domaćin sajma Wedding Expo

Sve na jednom mjestu za idealno vjenčanje

U organizaciji Wedding Cityja, više od 150 izlagača iz ove industrije predstavit će bogatu ponudu vjenčanica, smokinga, obuće, nakita i cvijeća potrebnih za najvažniji dan u životu svake žene. U “multibrand showroomu” naći će se poznati brendovi poput Martina Felja, Pronovias, Luna Novias by Rosa Clara, Demetrios, Ana Milani, Tanya Grig, White by Wedding City i brojni drugi.

Osim toga, goste očekuje i bogate ponuda prigodne glazbe, ukrasa, rasvjete, luksuzne gastronomske ponude, papirnate konfekcije, foto i video produkcije te ponuda prijevoza i putovanja.

Posebna poslastica bit će glamurozna modna revija koja će u subotu 21. veljače u 19 sati predstaviti najljepše vjenčanice i sasvim sigurno oduševiti pripadnice ljepšeg spola.

Kako bi posjetitelji bezbrižno uživali u čarima sajma, organizatori su osigurali besplatan ulaz i parking u garaži. Uz najveći sajam vjenčanja u regiji, Westgate je pripremio i Late Night Shopping poznat po popustima na velik broj domaćih i stranih modnih brendova.

Westgate domaćin sajma Wedding Expo