Blagdansko izdanje modne manifestacije Zagreb IN Style powered by Bleu Homme održat će se u Westgateu 19. prosinca u 20 sati. Osim glamurozne revije na kojoj će aktualne kolekcije predstaviti dizajneri odjeće i nakita, posjetitelji Westgatea imat će priliku sudjelovati i na ekskluzivnom predstavljanju nove parfemske linije Ever Bloom poznatog brenda Shiseido. Očekuju vas zanimljive prezentacije, darovi iznenađenja i neodoljivi popusti Late Night Shoppinga.

Vizažist Alen Ljubić priprema novo izdanje Zagreb IN Stylea čiji je pokrovitelj globalni brend Bleu Homme. Kampanju za Bleu Homme potpisuje mladi modni fotograf Srećko Rundić, ovogodišnji pobjednik Elle Fashion Foto Talenta , a jedan od manekena koji će nositi linije košulje za modernog muškarca švedski je nogometaš Sonny Hamulić Karlsson.

Gost večeri je Boris Banović koji dolazi s muškom i ženskom kolekcijom kreiranom isključivo za Wedding City. Na glamuroznoj reviji svoje kolekcije predstavit će i dizajnerice Klara Ivanović, Iva Magdić, Božena Bratović Smolić i Martina Kuntić te dizajnerice nakita Iva Horvat i Vesna Martinović.

Modnu priču zaokružit će cipele Högl, dok će za besprijekoran styling i ljepotu modela brinuti make up Catrice feat Učilište Profokus, frizeri Amela Pejković i Dino Škrtić te Ziaja kozmetika.

Blagdansko vrijeme je vrijeme darivanja pa će košarkaši Cedevite prodavati kalendare ekskluzivno snimljene s kandidatkinjama za Miss Zagreba te sav prihod od prodaje donirati udruzi “Europa Donna”.

Westgate Shopping City ponovno je domaćin pravog modnog spektakla, stoga iskoristite vikend za odličan shopping i nabavu darova za najbliže uz prateća događanja, prezentacije i darove.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here