Početna Novosti Web Marketing Akademija: Specijaliziraj se za internetskog stručnjaka

Web Marketing Akademija: Specijaliziraj se za internetskog stručnjaka

web marketing akademija
Foto: Pixabay

Na tržištu rada traže se osobe koje imaju kvalifikacije, znanje i vještine dobrog specijaliste internetskog marketinga uz odlično znanje teorije i vladanje u praksi. Kroz segmentaciju svakog poslovanja, neizbježan je web marketing za koji tvrtke plaćaju velike novce unajmljujući osobe za ovaj neizbježan i suvremeni posao.

Postanite certificirani Specijalist za web marketing uz Web::Edukaciju koja u svom dugom nizu godina oplemenjuje tržište rada znanjem, a do sada je iznjedrila 7 generacija specijaliziranih web marketingaša od kojih mnogi rade u velikim hrvatskim pa i regionalnim tvrtkama u sektoru marketinga.

Tri mjeseca usavršavanja, pohađanja popodnevne nastave, stručnih praktičnih sati i vježbi za svako poglavlje web marketinga te individualan pristup svakom polazniku od stručnjaka predavača u maloj i homogenoj grupi očekuje vas na Web Marketing Akademiji čiji su UPISI u tijeku, a predavanja počinju 9.03. te traju do 26.05.2015.

Deset predmeta Web Marketing Akademije zaokružuje kompletno znanje o internetskom marketingu koje je potrebno za stjecanje certifikata sa zvanjem Specijalist za web marketing (upisuje se u radnu knjižicu), nakon čega je svaki polaznik spreman sa znanjem i vještinama samostalno obavljati ovaj traženi posao.

Cjelokupna WMA sastoji se od 100 školskih sati čime se svakom polazniku pruža njegovo vrijeme za individualna pitanja i konkretnu pomoć u svakodnevnoj poslovnoj praksi.

Nastavni plan sadrži sljedeće predmete prema datumima održavanja:

1.) Osnove web marketinga (09. i 10.03.)
2.) Web marketing (16. i 17.03.)
3.) Web stranica (23. i 24.03.)
4.) Web trgovina (e-commerce) (30. i 31.03.)
5.) Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) (13. i 14.04.)
6.) Kontekstualno oglašavanje (SEM) (20. i 21. 04.)
7.) Analiza web stranica (Google Analytics) (27. i 28.04.)
8.) Marketing društvenih medija (SMM) (11. i 12.05.)
9.) E-mail marketing (newsletter) (18. i 19.05.)
10.) Web PR (online odnosi s javnošću) (25. i 26.05.2015.)

Svaki navedeni predmet sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela, traje dva dana, 10 školskih sati.

Predavanja se odvijaju u popodnevnim satima, od 17 do 21h (ponedjeljkom i utorkom) u Event centru Ilica (Ilica 107).

Svaki od 10 predmeta WMA moguće je pohađati i pojedinačno te savladati znanjem i praktičnim vještinama iz samo tog područja web marketinga za koje se dobija certifikat.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here