Portal posao.hr donosi vam aktualne vijesti s tržišta rada te vam predstavlja ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!                    

TŽV Gredelj d.o.o. zapošljava na poziciji Administrator za ljudske resurse (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac osigurava ugovor na neodređeno uz probni rad, mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja, rad u dinamičnom okruženju te subvencioniranu prehranu. Prijavite se putem linka do 26.08.2023.

KTC d.d. zapošljava na poziciji Skladišni radnik (m/ž) u Vrbovcu. Poslodavac omogućuje rad na određeno, ugodnu radnu klimu te profesionalan tim. Prijavite se putem linka do 31.08.2023.

Boso d.o.o traži Domara (m/ž) u Zagrebu – Žitnjak. Poslodavac osigurava rad na puno radno vrijeme, popuste za zaposlenike, plaćene troškove prijevoza, stimulativno radno okruženje, priliku za razvoj te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 21.08.2023.

Hervis d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač / Specijalist za biciklizam (m/ž) – puno radno vrijeme u Zagrebu – City Center One East. Poslodavac omogućuje bonuse, naknadu za prijevoz, posebne pogodnosti za zaposlenike, interno i eksterno osposobljavanje, napredovanje te mnoštvo privlačnih pogodnosti koje možete pronaći na linku. Prijave traju do 31.08.2023.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž). Traže fleksibilne, otvorene i odgovorne kandidate koji vole usvajati nova znanja. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok i isplatu punog iznosa prijevoza. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijaviti se možete do 24.08.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Agenta za dolazne pozive na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 24.08.2023. U opisu posla nalazi se odgovaranje na telefonske upite klijenata, odgovaranje na e-mailove i online zahtjeve i ostvarivanje dobrih odnosa s klijentima. Prijavite se putem linka.

Pan-pek d.o.o.  zapošljava na pozicijama Vozač B kategorije (ž/m) i Vozač C kategorije (ž/m) u Zagrebu, Rijeci i Zadru. Poslodavac omogućuje božićnicu, uskrsnicu, regres, bonus za preporuku kandidata, naknadu za topli obrok, Multisport program, rad u profesionalnom i ambicioznom timu, dodatke za rad noću i nedjeljom te mnoštvo privlačnih pogodnosti koje možete pronaći na linku. Prijave traju do 25.08.2023.

CC PORTER z o.o zapošljava na poziciji Quality Control Specialist with Croatian language (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 31.08.2023. U opisu posla nalazi se verifikacija interakcija s klijentima te kontrola kvalitete razgovora na njemačkom jeziku. Pogodnosti ovog posla su poduka za uvođenje u posao te 100% rad od kuće. Prijavite se putem linka.

Kubak Stil d.o.o. traži Asistenta prodaje (m/ž) u Zagrebu, Zadru i Rijeci. Poslodavac omogućuje ugodnu atmosferu, profesionalan tim i razne bonuse. Prijavi se putem linka do 25.08.2023.

KM Kovnica d.o.o. zapošljava na poziciji CAD Konstruktor (m/ž) u Pisarovini. Poslodavac omogućuje dinamično radno okruženje, rad u brzorastućem okruženju, razrađeno uvođenje u posao, atraktivna primanja te usavršavanje. Prijavite se putem linka do 25.08.2023.

Pogledajte i na posao.hr web-stranicama. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Sretno!