U sklopu Centra Cvjetni otvorena je “nova špica” – predstavljeno je sedam novih lokala, tri “enjoyment cornera” i čak 12 novih ugostiteljskih terasa.

Sinoćnje otvorenje nove špice koja se nalazi na širem području Cvjetnog trga, Centra Cvjetni i Varšavske,  nije prošlo bez poznatih lica. Navratili su Vlatka Pokos, Simona Gotovac, Alen Macinić, nogometaši Stjepan Tomas, Dario Šimić i Sammir, političar Slaven Letica, Mirko Novosel, Mirko Barišić, stanari prve regionalne Big Brother kuće – Lester, Nikola i Horvat (koji su se pokazali kao glavna atrakcija za slikanje s prolaznicima) i mnogi drugi.

otvorenje nove špice (Foto: HOTO press)

Ugostitelji su prigodno počastili su posjetitelje koktelima, alkoholnim i bezalkoholnim pićem, morskim i talijanskim specijalitetima te originalnim talijanskim sladoledom oko kojeg se stvorila najveća gužva. cijele večeri trajao je i glazbeni program, nastupili su bendovi Slavonske Lole i Kužiš, stari moj, a ljetni party nastavljen je na terasama u Varšavskoj uz DJ-a.

Središnje pozicije na novoj špici zauzima sedam vrhunskih ugostiteljskih lokala: G Point bar&bistro, Dark Mint Pleasure bar, The Living Room bar, Renzo caffe lounge restaurant pizzeria, Caffe Bar Kino Zagreb te pridruženi vanjski kafići, De Parise i Vip Internet cafe i restoran. Ugostiteljske oaze raspoređene su u obliku položenog broja osam, simbola beskonačnosti čime simboliziraju  neprekinut niz ugostiteljske ponude u svakom dijelu.

otvorenje nove špice (Foto: HOTO press)

Novost su tzv. „enjoyment corneri“, postavljeni na šetnici Centra Cvjetni, a u prolazu prema Varšavskoj ulici. Riječ je o izdvojenim dijelovima postojećih barova u Centru Cvjetni koji funkcioniraju kao zasebni „barovi u malom“, a na kojima se građani mogu nakratko zaustaviti, popiti čašu pića, svježe cijeđenog soka ili nešto pojesti na brzinu.

Otvorenjem nove gradske špice, zagrebačko središte dobilo je 1.100 novih sjedećih mjesta, a barovi i restorani već sada zapošljavaju više od 60 profesionalnih konobara i kuhara.

otvorenje nove špice (Foto: HOTO press)

Tijekom cijele godine, ugostiteljski lokali na novoj špici, osim što će raditi svaku večer do ponoći, nudit će i brojne atraktivne sadržaje, dok će se na vanjskim terasama na Cvjetnom trgu i Varšavskoj svakog tjedna održavati ljetni partiji.

otvorenje nove špice (Foto: HOTO press)

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here