Početna Koncerti Vintage Industrial Bar dočekuje dubrovačku atrakciju Gruhak

Vintage Industrial Bar dočekuje dubrovačku atrakciju Gruhak

Vintage Industrial Bar u Savskoj 20. veljače ugostit će Picksiebnere te dubrovačku rock atrakciju Gruhak koja će se, nakon niza koncerata u inozemstvu, konačno predstaviti i zagrebačkoj publici.

Vintage Industrial Bar dočekuje bend Gruhak

Gruhak u Vintage Industrial Bar dovodi classic rock zvuk iz Dubrovnika, a najpoznatiji su po svojim rock obradama. Na “sceni” su više od petnaest godina, a dosad su odradili više od 400 nastupa diljem domaće i europske scene te se smatraju jednim od najboljih rock cover bendova s ovih prostora.

Između ostalog, popularnost su stekli putem Youtube kanala postavljajući 20 vrhunskih cover verzija classic rock pjesama koje su obilježile povijest popularne glazbe izvođača Jimi Hendrixa, Led Zeppelina, Doorsa, AC/DC-a, Pink Floyda i sl.

Svirali za Volkswagen i Audi

Proputovali su veći dio Europe uključujući cijelu Ukrainu, a imali su i turneju i po Njemačkoj te Engleskoj gdje su, između ostalih, svirali i u kultnom “100 Club”-u.

Niti svjetski giganti u autoindustriji nisu ostali imuni na live nastupe Gruhaka pa je bend tako svirao kao poseban gost na Volkswagenovoj privatnoj zabavi u Berlinu, kao i u Flensburgu na posebnom festivalu kojeg svake godine održava Audi.

svirali u Berlinu kao posebni gosti Volkswagen privatne zabave, te u Flensburgu kao gosti na festivalu kojeg odžava Audi svake godine.

Ulaz do 21 sat je besplatan, a kasnije se naplaćuje 20 kuna.