Početna Izbor Vaterpolisti zagrebačke Mladosti pokreću vlastitu liniju sportske opreme

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti pokreću vlastitu liniju sportske opreme

Najuspješniji hrvatski sportski kolektiv i osvajač 7 naslova Lige prvaka, zagrebački vaterpolo klub Mladost zajedno s radnicama iz Udruge Kamensko započeo je jednu novu priču. S promjenom vizualnog identiteta kluba u 2022. godini, intenzivno se radilo i na novim projektima, a kolekcija klupske opreme jedna je od novina koja će se i dalje razvijati u 2023. godini. Prva linija sportske opreme su zimske kape koje su predstavljene i izrađene u kolekciji od 200 komada, i odmah su postale hit među vaterpolistima.

„Prošla je godina bila godina promjena za HAVK Mladost. Paralelno uz proces digitalne transformacije kluba, radimo i na podizanju vlastitog brenda sportske odjeće i opreme. Tako smo započeli suradnju s Udrugom Kamensko te su kreirane prve zimske kape u ograničenoj količini. Mladost limited kape su svojevrsni pilot projekt kluba u nastojanjima da kroz 2023. godinu stvori preduvjete i krene u veću proizvodnju različite sportske odjeće i modnih dodataka što je jedan od strateških ciljeva u 2023. godini!“ – istaknuo je izvršni direktor kluba Luka Jakovčev.

Klupska je želja Mladosti pozicionirati se na tržištu s butique sportskim kolekcijama i sustavno širiti proizvodnju na različite segmente. „Ovo je moguće ukoliko imamo kvalitetnog i pouzdanog partnera, a kojeg smo pronašli u Udruzi Kamensko. Iskustvo, predanost i stručnost koje imaju žene Kamensko veliki je poticaj za naš klub jer smo svjedočili kako u kratkom vremenu može nastati odličan proizvod!“ – zaključio je Luka Jakovčev.

Sve strahote, sav užas koji smo prošle mi žene iz bivše tvornice Kamensko ne bi mogle izdržati bez dobrih ljudi, drugačijih i boljih. Puno nam znači suradnja s jednim od najpoznatijih europskih vaterpolo klubova, zagrebačkom Mladosti. Jedini su klub u Hrvatskoj koji nas je primijetio i prepoznao. Dali su nam snagu i ogromnu motivaciju za dalje i zato im od srca Hvala. Velika nam je čast i zadovoljstvo surađivati s njima i sigurne smo da ćemo zajedno napraviti puno lijepih projekata na obostrano zadovoljstvo!“ – istaknule su radnice iz Udruge Kamensko.

200 zimskih kapa podijeljeno je svim sportašima HAVK Mladost, a kako je već zaprimljeno dosta vanjskih upita za kupnju kapa, iz kluba mole za strpljenje i poručuju da će u 2023. godini nastojati omogućiti kupovinu sportske opreme s potpisom Mladosti i Udruge Kamensko.

Fotografije Karlo Šutalo