Atmosfera se polako zahuktava jer nam za samo tjedan dana stiže premijerno izdanje festivala Club MTV Europe Summerblast – najveći festival ikad održan u Istri! Porečka Peškera će 19. i 20. kolovoza postati najveći tulum na otvorenom, a osim poznatih svjetskih glazbenika kao što su Afrojack, Steve Aoki i Fedde Le Grand, partijanere očekuje impresivna produkcija koja dosad nije viđena na istarskim pozornicama.

Za vrhunsko audio vizualno iskustvo pobrinut će se tim stručnjaka koji za Poreč pripremaju impoznatnu pozornicu veličine čak 300 kvadratnih metara, a koja će biti postavljenja tik uz more. Osim veličanstvene kulise porečkog starog grada, posjetitelji će uživati u raskošnoj scenografiji te u posebnim video i svjetlosnim efektima na više od 400 kvadratnih metara LED ekrana.

„Ovo su ljeto u Hrvatskoj obilježili odlični festivali, a zahvaljujući vrhunskom line-upu na kojem se nalaze vodeći klupski MTV izvođači kao što su Afrojack, Zedd, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Lost Frequencies, Jonas Blue i mnogi drugi, festival MTV Summerblast najbolji je završetak uspješne ljetne festivalske sezone i posljednja je prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena. Ovo je najveći festival ikad održan u Istri i Poreču i zato pozivam sve da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu kako bi zajedno s nama bili dio prvog MTV Summerblasta i tako postali dio povijesti“, izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG.

Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa – organizatora festivala, naglasio je kako posjetitelje, uz glazbeni spektakl, očekuje i besprijekorna usluga na lokaciji: „Cijeli mega event bit će popraćen nizom dodatnih, atraktivnih događanja. MTV boat partiji, MTV village, adrenalinski izleti, brzi brod iz Italije za Poreč, dio su sadržaja koji će pridonijeti cjelokupnoj festivalskoj atmosferi. Veseli nas što ćemo zaokružiti uspješnu turističku sezonu u Istri i donijeti novi doživljaj za sve generacije.“

Na premijerno izdanje festivala Club MTV Europe Summerblast svoj dolazak već su potvrdila i poznata lica s hrvatske društvene scene. Jedna od njih je i nova Miss Hrvatske, istrijanka Angelica Zacchigna koja podupire razvoj festivalske scene u Istri.

„Snažno podržavam sva događanja u Istri, a posebno velike festivale kao što je MTV Summerblast, koji obogaćuju cijelu istarsku regiju i stavljaju nas uz bok s najvećim svjetskim destinacijama kad je riječ o glazbenim festivalima. Voljela bih kad bi na našem području bilo više ovakvih sadržaja kako bi svi imali priliku iskusiti velika glazbena događanja, a ne samo doživjeti ih na televiziji. Glazba se mora živjeti, a ne gledati“ izjavila je Angelica.

Ulaznice za festival nabavio je već i modni dvojac ELFS, dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica koji jedva čekaju da festival počne. „Redovito posjećujem festivale pa sam već imao priliku čuti neke od glazbenika koji nas očekuju na MTV Summerblastu. Atmosfera koju oni stvaraju među publikom je nešto neopisivo i radujem se svemu što nas uskoro očekuje u Poreču“, izjavio je Aleksandar Šekuljica.

Na porečkoj Peškeri uz nastupe najpoznatijih svjetskih DJ-a zabavljat će se i popularni pjevač Damir Kedžo te blogerica Petra Nižetić koja nikad ne propušta odlične festivale.

Podsjećamo, ljubitelje plesne glazbe svojim najpoznatijim hitovima oduševit će headliner prvog dana festivala Afrojack, dok je glavna uloga drugog dana pripala Steveu Aokiju koji će do kraja raspametiti porečku publiku. Uz njih, na impresivnoj listi izvođača koji će stvoriti odličnu atmosferu nalaze se i Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Zedd, Jonas Blue, Example, Martin Jensen, Vanillaz, Zeds Dead, R3wire & Varski i Aldo Morro.

Kako bi izbjegli duža čekanja na blagajnama na ulazu preporuka organizatora je da se ulaznice osiguraju što prije na jednom od prodajnih mjesta. Novost u ponudi su jednodnevne ulaznice po cijeni od 300 kuna dok se i dalje mogu kupiti dvodnevne ulaznice po cijeni od 370 kuna te VIP ulaznice po cijeni od 615 kuna za jedan, odnosno 1.155 kuna za oba dana festivala. Ulaznice se mogu osigurati na službenoj stranici www.clubmtveurope.com, u poslovnicama Atlasa i Tisak Media, na više od 800 ovlaštenih prodajnih mjesta Atlasa diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH te sustavu ticketshop.hr.

Glavni sponzor partneri festivala su tvrtke Valamar Riviera i Plava Laguna, a službeno piće festivala, energetsko piće „MTV UP!“, uskoro će se moći kupiti diljem Hrvatske. Festival Club MTV Europe Summerblast kruna je događanja Poreč Open Air koje će obogatiti ljetnu turističku ponudu grada Poreča.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.clubmtveurope.com, na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here