Miljenici domaće DJ scene Matroda i Aldo Morro nastupiti će uz svjetsku DJ zvijezdu Fedde Le Granda. Hrvatski DJ-i rasplesati će publiku na najvećem zagrebačkom partyju godine La Fiesta Stage by Sensation koji će se održati u subotu, 9. travnja u Hypo centru.

Zagrepčanin Matroda naš je najmlađi producent koji se glazbom počeo baviti još kao dječak, a danas je jedan od najboljih hrvatskih DJ-a. Suradnja s britanskim DJ-om Chrisom Lakeom za pjesmu California odvela ga je na prvo mjesto na Beatportovoj listi. Njegovu glazbu puštaju Tiesto, Diplo i Calvin Harris te druga zvučna imena u svijetu elektronske glazbe. Prošle godine nastupio je na Ultra Europe Music Festivalu te klubovima Noa i Papaya.

Miljenik hrvatske publike je i Zadranin Aldo Morro. Glazba koju pušta spoj je glazbe 80’tih godina, dancea, RNB-a te Hip Hop-a. Titulu najboljeg Hrvatskog DJ-a odnio je 2011. godine od strane slušatelja i stručnog žirija iz svijeta elektronske glazbe. Danas nastupa u mnogim poznatim klubovima te na brojnim festivalima elektronske glazbe.

Osim njih na ovoj glazbeno-plesnoj poslastici nastupit će i DJ Aleksandar Som, akrobati, balerine te drugi umjetnici koji nastupaju na svjetski poznatim zabavnim eventima poput Cirque de solei te violinist Miguel Lara, koji na fantastičan način spaja klasični instrument sa modernim zvukom.

Spoj različitih umjetnosti koji na pozornici izvode vrhunski umjetnici, praćeni ponajboljom produkcijom zvučnog i light sistema, posebno za ovaj party stići će iz Europe. Uz nastupe domaćih i svjetskih DJ-a tu je Sensation piće, dobro poznati okus koji razbija monotoniju, obećava zabavu, energiju i idealan je pratitelj na ovom vrhunskom spektaklu.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se kupiti po cijenama od 130 kuna te VIP Silver za 200 kuna u sustavu Ticketshop.hr te u Tisak media centrima.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here