Ove subote, 2. svibnja 2015. godine, europski lanac fitness klubova Gyms4you u zagrebačkoj Dubravi otvorit će treću u nizu teretana koja će, kao i prve dvije, biti jedinstvena po svom radnom vremenu te će raditi od 0 do 24 sata, svih sedam dana u tjednu. Jedna članska iskaznica vrijedit će za sve do sada otvorene Gyms4you lokacije – Centar Bundek, VMD Centar i Avenija Dubrava 33.

Prilikom otvorenja nove Gyms4you lokacije za sve zainteresirane nove članove vrijedit će posebna ponuda:
Subota 02.05.2015. od 10.00h do 23.00h = godišnja članarina za 995,00 kn
Nedjelja 03.05.2015. od 10.00h do 23.00h = godišnja članarina za 995,00 kn
(redovna cijena godišnje članarine je 2.400 kn, odnosno 2.040 kn za studente)

Novi ekskluzivni prostor Gyms4you kluba u Dubravi također će biti opremljen kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje (pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl.).

U Dubrava nova 24/7 teretana

Posebnost ponude čini i OMNIA, sprava za uspješan funkcionalni trening, koja nudi neograničene mogućnosti treniranja te istovremeno zadovoljava široki spektar “izazova” – snagu, izdržljivost, stabilnost, fleksibilnost, koordinaciju i brzinu.

Novo u ponudi – funkcionalni trening na otvorenom!

Uspostavljanjem svoje treće lokacije u Zagrebu, Gyms4you je odlučio proširiti ponudu svojih fitness centara novom uslugom – funkcionalnim fitness treningom na otvorenom. Program otvorenog treninga Gyms4you održava se prema unaprijed određenom rasporedu svaki tjedan na jezeru Bundek.

Treninzi na otvorenome traju sat vremena i sastoje se od razgibavanja i trčanja od Gyms4you teretane u Centru Bundek do jezera Bundek te zatim, ovisno o vrsti programa, od vježbi na jezeru te jogginga natrag do Gyms4you teretane u Centru Bundek.

Specifičnost ove vrste programa je da tijelo vježbača postaje njegov vlastiti uteg te je on podijeljen u tri vrste programa/grupe, ovisno o profilu, snazi i kondiciji vježbača. Voditelj ovog programa vježbi je Goran Špaleta, ovlašteni Gyms4you osobni trener.

Ponuda za funkcionalni trening na otvorenome uključena je u cijenu godišnje članarine.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here