Početna Mozaik Tulum koji se ne propušta – The Excitements u Zagrebu!

Tulum koji se ne propušta – The Excitements u Zagrebu!

photo by Bostjan Tacol

Dolazi nam novo uzbuđenje koje potpisuje Jack Daniel’s. Riječ je o velikom partyju koji će se održati u subotu, 21. studenog u zagrebačkom Tucmanu, a na kojem će nastupiti trenutno najveća svjetska soul atrakcija, grupa The Excitements.

Zovu ih “dinamitom na pozornici”, španjolsko izdanje Rolling Stonea proglasio ih je novom senzacijom na glazbenoj sceni dok je pjevačica benda, Koko-Jean Davis, prozvana novom Tinom Turner.

Bend je osnovan 2010. godine u Barceloni, a sa svojim r’n’b i soul zvukom vrlo su brzo osvojili Španjolsku, a potom i cijelu Europu. Bend čine, osim spomenute Koko Jean, i Adrià Gual, Daniel Segura, Albert Greenlight, Jose Luis Garrido, Nico Rodríguez Jauregui i Jordi Blanch, a njihov zvuk podsjetit će vas na Ettu James, Ikea i Tinu Turner, rane godine Jamesa Browna ili Sugar Pie de Santo.

Stoga, ako ne želite propustiti najvatreniji tulum ove jeseni, sve što trebate je otići do Preradovićeve ulice i u Gentleman Jack’s Barber Shopu preuzeti besplatne karte te 21. studenog u Tucmanu uživati u energičnom nastupu The Excitementsa. Požurite, jer broj ulaznica je ograničen!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here