Tour of Croatia, međunarodna biciklistička utrka te po mnogima najljepša razglednica koju Hrvatska odašilje u svijet, nakon više od 1000 km odvoženih duž cijelog teritorija Hrvatske, jučer je svoju završnicu imala na Trgu svetog Marka, u srcu Zagreba. Upravo ondje, okupio se veliki broj zaljubljenika u biciklizam, ali i svih onih koju su svojim dolaskom odali priznanje za više od 150 biciklista, među kojima i one iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije.

Iščekivanje finisha s posebnim nestrpljenjem pratilo se u kutku TAG Heuera, službenog mjerača vremena ove treće po redu spektakularne utrke, koja se prenosila u čak 180 zemalja svijeta. Stoga ne čudi da su i brojne osobe iz javnog života nedjeljno popodne proveli u navijanju i iščekivanju pobjednika. Iva Balaban, Marijana Mikulić, Tamara Garbajs, Tihana Harapin Zalepugin te Dubravko Šimenc došli su u kutak TAG Heuera, koji je, kao jedan od partnera utrke, pobjednika Talijana Vincenza Nibalija nagradio vrijednim poklonom – TAG Heuer Carrera Calibre HEUER 01 Automatic Chronograph satom. Ovaj luksuzni švicarski brend, u skladu sa svojim sloganom “Don’t Crack Under Pressure”, zaštitni je znak brojnih sportaša, ali i sportskih manifestacija koje promiču hrabrost, upornost i nepobjedivi sportski duh.

15 Tour of Croatia

Osim natjecatelja Tour of Croatia utrke, dašak i čar natjecateljskog duha mogli su doživjeti i posjetitelji, zahvaljujući posebnom BMC biciklu, koji uz pomoć 3D naočala i napredne tehnologije stvara doživljaj virtualne stvarnosti. Kako je biti dio svjetski poznatog BMC biciklističkog tima, kojeg s ponosom sponzorira TAG Heuer, posjetitelji su se uvjerili zahvaljujući P-Grupaciji, hrvatskom ekskluzivnom zastupniku ovog prestižnog švicarskog brenda.

Foto: Bojan Zibar i Ino Zeljak