Jedinstvena je ovo prilika za sve zaljubljenike u biciklizam da upoznaju biciklističke zvijezde,  postanu važan dio ove manifestacije te dobiju jedinstven uvid u organizaciju kompleksnog sportskog događanja koje se održava u 12 gradova tijekom 6 dana. Drugo izdanje utrke Tour of Croatia tako će se održati od 19. do 24. travnja u 6 etapa na trasi dugačkoj više od 1150 kilometara duž Jadranske obale, Istre i unutrašnjosti Hrvatske.

Ususret ovogodišnjem izdanju utrke organizatori pozivaju sve one koji žele steći nova znanja i vještine u dinamičnom okruženju, ali i upoznati nove ljude i dobro se zabaviti da se pridruže timu volontera na etapi koja im najviše odgovara, ovisno o mjestu stanovanja (Osijek, Varaždin, Plitvička jezera, Split, Makarska, Šibenik, Crikvenica, Učka, Pula, Umag, Zagreb, Sv. Martin na Muri). Prijave se primaju do 25. ožujka, a prijavnica s detaljnim uputama može se ispuniti ovdje.

Ukupno će biti odabrano 400 volontera (60 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku te dobiti svu potrebnu opremu za obavljanje svojih zadataka, a ovaj će volonterski angažman biti upisan i u njihovu volontersku knjižicu. Organizatori volonterima osiguravaju hranu, piće, majicu TOC 2016, zahvalnicu i nezaboravno iskustvo.

Sve informacije o utrci mogu se pronaći na www.tourofcroatia.com te na službenoj Facebook stranici.

###

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here