Početna Događanja Tko je za ludi, plesni party?

Tko je za ludi, plesni party?

Jednom davno, još kao djevojčica, imala sam viziju. Ta vizija bila je učiniti ženu sretnom. I možda još nisam znala čime ću se baviti i na koji način ću to ostvariti, ali željela sam da baš svaka žena bude sretna kao što sam to ja.

Da, da baš svaka žena nauči prije svega voljeti i cijeniti sebe, biti hrabra, ambiciozna, uporna, da se nauči izboriti za sebe i uzeti vrijeme za sebe te ga provesti baš kako želi i zaslužuje.

Sve mi danas jurimo i žurimo prema ostvarenju svojih ciljeva, privatno i poslovno, trudimo se biti uspješne i koliko god možemo biti “najbolje” majke, prijateljice, poslovne žene, supruge, ljubavnice ili što već koja ima negdje zapisano da je čini sretnom.

asd-10-0017

Zaboravljamo li pritom, ponekad podsvjesno, da se u toj jurnjavi moramo i zabavljati? Smijemo li se mi uopće zabavljati?

Zaboravljamo li možda priuštiti si vrijeme da se opustimo, da pjevamo, plešemo i da činimo nešto onako iz čistog gušta, a da nas baš briga tko će i što će reći ili prokomentirati kako smo se možda obukle, koliko smo popile ili kako smo se ponašale.

Hm… Sumnjam da često imamo priliku baš za takav izlazak na kojem će doista biti samo žene koje neće tračati iz ovog ili onog razloga, gdje će doista biti samo žene koje podržavaju jedna drugu. Zvuči pomalo nemoguće, ali nije.

Moja vizija postala je stvarnost, sad već prije puno, puno godina kada sam organizirala prvi Ana’s Sensual fitness party, na kojem sam ženama omogućila da se vrate taj jedan dan u vrijeme adolescencije i da se prije svega dobro isplešu, kako možda mnoge to nikada nisu imale prilike.

anasensualdancing-0656
Taj party danas je postao tradicija, do te mjere da mnogi danas slijede moj primjer i pružaju ženama da dožive takvo iskustvo.

Uvijek sam govorila kako su muškarci možda jednostavniji po prirodi, kako će se lakše izboriti za sebe i uvijek naći vrijeme za ono što ih opušta i zabavlja bez obzira na godine koje imaju i uloge koje ispunjavaju. U tome sam htjela da i mi žene slijedimo njihov primjer te da se naučimo povremeno opuštati i dobro zabavljati, ali bez obzira na to što će ova ili ona možda ljepše izgledati, imati više love, voziti bolji auto i bez da tražimo ikakav razlog da jedna drugu komentiramo.

Željela sam kroz svoj svijet i posao kojim se bavim fokus usmjeriti na sretnu i zadovoljnu ženu, koja tad kad je potpuna, neće imati razloga za to komentiranje već isključivo biti podrška svojoj mami, sestri, prijateljici ili kolegici s posla.

Brojne žene koje su imale priliku upoznati me dokaz su da sam u tome donekle uspjela. Kada još svemu tome nadodam i da sam sa svojim timom pokrenula humanitarnu akciju “Žene Ženama” koja je do sada već nebrojeno puta pomogla, onda više ništa ne treba nadodati. I ove godine, kao i prije jedanaest godina, pomažemo udruzi “Sve za nju”, pa možete dobrovoljne priloge donirati na partiju i time pomoći radu Udruge.

Stoga ću vas i ove godine pozvati na naš tradicionalni Ana’s Sensual fitness party, koji će se održati 1. prosinca u Hollywood baru na Tuškancu, s početkom u 20 sati.

Ove godine vas vraćamo u vrijeme 80-tih i 90-tih te je obavezan samo dress code na tu temu, a sve ostalo prepustite mom sjajnom timu i ženama koje su dio naše velike obitelji i koje nam godinama ukazuju povjerenje.

Mi smo tu zbog vas, zvuči marketinški, ali kad kažem da je moja vizija činiti žene sretnima i kad tu viziju doista već dugi niz godina živim, odvažite se, dođite s nama i priuštite si večer za pamćenje. Osjećaj koji ćete ponijeti kući ćete dugo pamtiti, sigurna sam.

Autor: Ana Kuhanec Brašnović

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here