Početna Zagreb insider Vodimo te na premijeru filma u CineStar i party u klubu Johann...

Vodimo te na premijeru filma u CineStar i party u klubu Johann Franck

Ovog četvrtka, 27. kolovoza, u domaća kina stiže film za sve ljubitelje elektronske
glazbe te žestokih klupskih izlazaka! Pokazat će vam gdje i kako nastaju hitovi elektronske glazbe, a odvest će vas i na najbolje partyje Los Angelesu.

Na filmu su surađivali poznati svjetski DJ-i, poput Nickyja Romera, Dillona Francisa i Alessa koji je glavnu zvijezdu filma Zaca Efrona osobno podučavao tajnama i trikovima rada za DJ pultom.

Radnja filma vrti se oko 23-godišnjeg Colea Cartera koji je buy essay online buy essay online upravo završio fakultet i suočava se s najvećom životnom dilemom – igrati na sigurno i odlučiti se za uredski “9-do-5” posao ili slijediti svoj san i uložiti sve kako bi se kao DJ probio u nemilosrdnoj glazbenoj industriji. Što biste vi učinili?

Premijera filma “We Are Your Friends” održat će se u CineStar kinu u Branimir centru u četvrtak, 27. kolovoza u 20 sati, a nakon premijere očekuje vas i jedan od najvećih ljetnih partyja na Trgu – u klubu Johann Franck.

Zagrebonline.hr te vodi na premijeru filma + party u Johann Francku, sve što moraš napraviti je na e-mail [email protected] poslati ime i prezime uz tekst “Hoću na premijeru”. Prijave skupljamo do sutra (utorak, 25. kolovoz) do 15 sati nakon čega ćemo kroz RANDOM ORG izabrati PET IMENA i javiti im se povratno isti dan.

Pozivnice vrijede za dvije osobe, a ulazak na premijeru bit će moguć samo ako ste na popisu gostiju.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here