U četvrtak 7. svibnja, u trgovačkom centru Westgate Shopping City održana je press konferencija za najveći automobilski spektakl godine – Cro Auto Show, koji će se u Westgateu održati od 22. do 24. svibnja. Posjetitelje očekuju dvije hrvatske premijere, brojni sportski automobili, bogati dodatni sadržaj poput Tuning festa, nezaobilaznog Sexy car wash-a, probnih vožnji te prezentacije oldtimera Muzeja automobila Ferdinand Budicki.

Press konferenciju moderirao je glavni urednik TV Automagazina Matija Lovrec, a sudjelovali su Ilija Imbrišić, direktor tvrtke Vocor media i organizator, Erna Žganjar, voditeljica marketinga trgovačkog centra Westgate Shopping City, Nenad Gotlin, voditelj prodaje tvrtke Ruting d.o.o. OC Zagreb te Zoran Obradović, predstavnik tvrtke INA d.d. koja je ujedno i sponzor projekta.

Očekuje se približno 130.000 posjetitelja

“CRO AUTO SHOW najveća je automobilska manifestacija u regiji koja će predstaviti brendove prisutne na hrvatskom tržištu. Po prvi put u zadnjih nekoliko godina brendove neće predstavljati distributeri, već generalni uvoznici. Na sajmu će biti izloženo oko 150 automobila, a s uključenim dodatnim sadržajima i do 250 vozila. Ovim putem bih zahvalio partnerima i svima koji su radili i učinili da ostvarimo ovako veliki projekt. Hvala i pozivam sve da budu dio ovog spektakla”, istaknuo je Ilija Imbrišić, direktor tvrtke Vocor media.

Erna Žganjar, voditeljica marketinga trgovačkog centra Westgate Shopping City,  izrazila je zadovoljstvo što je upravo Westgate domaćin Cro Auto Show-a: “Iza nas je tradicija održavanja raznovrsnih sajmova i događanja te automobilskih spektakla. Na Cro Auto Show-u u Westgateu očekujemo oko 130.000 posjetitelja čime je ova izložba sigurno najveća u regiji i ostat će najatraktivnija u 2015. godini. Upravo zbog svoje lokacije i mogućnosti primitka velikog broja izlagača i posjetitelja, Westgate je izvrsna lokacija za ovaj događaj.”

Nenad Gotlin, voditelj prodaje tvrtke Ruting d.o.o. OC Zagreb, predstavio je novu HONDU HR-V koja će na CRO AUTO SHOW-u imati premijerno prikazivanje te pozvao sve da na izložbenom prostoru naprave TEST vožnju s vozilima iz ponude.