Nakon riječkog izdanja sajma koji se održao početkom mjeseca, djecu i roditelje iz Zagreba i šire okolice očekuje jesensko izdanje najvećeg sajma za bebe, djecu i roditelje u regiji.

Ovaj predbožićni sajam u Westgateu je nakon sajmova koji su se održali u Slavonskom Brodu, Westgateu u proljeće, Varaždinu, Splitu i Rijeci šesti po redu sajam u ovoj godini, posjeti ga u prosjeku preko 80.000 posjetitelja, te time ovaj sajam spada u najposjećenije sajmove u Hrvatskoj.
Tradicionalno će se u prekrasnom prostoru Westgatea, na hodnicima u prizemlju posjetiteljima na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Generalni pokrovitelj sajma je Podravkin Lino, a uz sponzore sajma: BabyCenter, BeSafe, DječjaKolica.eu, Jane, MagicBaby, Mali anđeo, Nestlé, Peg-Perego, Töpfer Violeta i Zvečevo, posjetitelje će dočekati i mnogobojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.

Nigdje na jednom mjestu u Hrvatskoj nema ovolike ponude proizvoda za bebe i djecu kao na ovom sajmu. Roditelji će se upoznati s mnogim novitetima i brandovima, dobiti korisne informacije o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba, te kupovati po sajamskim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a mame svoje bebice mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.
Tu je i najveća igraonica za djecu u Hrvatskoj – Kid’s world.
Više o sajmu, izlagačima, popustima, programu i tlocrtu pogledajte u novom digitalnom magazinu sajma: http://www.danibeba.com/digitalni_magazini/28_sajam/index.html
Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.