Početna Festivali Sve je spremno za novi Tuborg Open Fair

Sve je spremno za novi Tuborg Open Fair

Zagreb ovog petka, 22. svibnja, na rasporedu očekuje drum’n’bass gostovanje sezone, popraćeno odličnom produkcijom, razglasom, ali i lineupom koji ujedinjuje drum’n’bass, hip hop te podršku jakih domaćih bass imena.

Sve je spremno za Tuborg Open Fair koji će na Zagrebačkom Velesajmu, u paviljonu 9, ugostiti legendarnu drum’n’bass ikonu Goldiea koji premijerno dolazi u Zagreb. Gostuje i beogradski hip-hop trojac Bad Copy kojima će se na pozornici priključiti gosti iznenađenja, hrvatski otac Outlook festivala Mmmeniga s dub, reggae, drum’n’bass selekcijom, live drum’n’bass projekt Drumroll kao i domaćini Chew the Fat! Croatia, jedan od najistaknutijih zagrebačkih klupskih programa

Tuborg Open Fair je i zagrebački launch party Outlook festivala na kojem će Goldie nastupiti kao headliner.

Satnica poznata

Vrata paviljona 9 Zagrebačkog Velesajma otvaraju se u 21 sat kada kreće zagrijavanje. U 22:30 na rasporedu je Mmmeniga, a u 00:00 na pozornicu stupa beogradski hip-hop trojac Bad Copy. Drumroll, projekt Janka Novoselića i Therona Touretta na rasporedu je u 01:00. Ikona drum’n’bass scene i začetnik žanra Goldie i MC LowQui nastupaju od 1:40. Cijeli će događaj u 03:00 zatvoriti Chew The Fat! Croatia ekipa.

Službeni after party nastavlja se u zagrebačkom klubu Sirup od 05:00. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje Tuborg Open Faira.

Ulaznice za Tuborg Open Fair su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr. Cijena ulaznice u petak, na dan događaja je 65 kuna.

Kako je bilo prošle godine na Tuborg Open Fairu:

https://www.youtube.com/watch?v=iSohJfJHeWc&sns=em
Kratka najava ovogodišnjeg lineupa:

Outlook festival, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, vraća se u svoj dom pored Pule i dovodi najveća imena dub, dubstep, drum’n’bass, reggae, dancehall, jungle, hip-hop, roots, soul, house, techno, garage, grime i srodne glazbe. Osmi Outlook festival otvara se velikim koncertom pulskoj Areni, u srijedu, 2. rujna, gdje će nastupiti SBTRKT, Jurassic 5, Roni Size Reprazent live, Gentleman’s Dub i Trojan Sound System. Nakon toga Outlook će od 3. – 6. rujna zauzeti poluotok Štinjan i tvrđavu Punta Christo. Kroz četiri dana i noći odlične glazbe s 12 festivalskih pozornica, posebnom dnevnom beach stageu, kampom na samoj plaži, s desetak zabava na brodovima dnevno te brojnim popratnim sadržajima Outlook je nezaobilazna festivalska stanica za kraj ljeta.

Impresivan broj od preko 300 izvođača predvode Goldie, BEENIE MAN, Run The Jewels, Boy Better Know, The Madlib Carnival – Madlib, Pete Rock, J Rocc and Moodymann, Wiley, Noisia, Dusky, Shy FX, Jeru The Damaja, Digital Mystikz, Kate Tempest, David Rodigan, Loefah ili pak Oneman. Informacije i ulaznice po posebnoj cijeni za građane Hrvatske i regije su na www.pozitivanritam.hr/festivali/outlook-festival