Pred nama je završno odbrojavanje do otvorenja jedinstvenih sajmova posvećenih poljoprivredi, hrani i zdravim stilovima života. Čak dva sajma u istom terminu, po cijeni samo jedne ulaznice, od 30. studenoga do 3. prosinca na Zagrebačkom velesajmu!

Okupljeni pod zajedničkim sloganom „Više od sajma“, sajmovi CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja, ponudit će vrhunski izlagački, ali i popratni edukativni i zabavni program. Partneri sajmova posebno su se fokusirali na stručni dio tako da se tijekom četiri dana trajanja sajmova održavaju brojne aktivnosti. Najavljujemo i nagradnu igru za sve posjetitelje za koju su sponzori osigurali zanimljive nagrade.

Iz bogatog programa izdvajamo teme Agronomskog fakulteta – „Izazovi i potencijali navodnjavanja agro – ekosustava Republike Hrvatske“, „Inovativni pristupi gospodarenja vodom u poljoprivredi: primjeri dobrih praksi uslijed klimatskih promjena“ i Gradska poljoprivreda – mit ili stvarnost“.

Sajam CroAGRO će istovremeno biti i platforma za promoviranje poljoprivrednih zanimanja, ali i planiranje i raspravu o perspektivama ove gospodarske grane.

„Unaprjeđenje održivog turizma kroz primjenu biodinamičkih poljoprivrednih praksi“ tema je na koju će izlagati dr. sc. Dijana Posavec iz  Centra dr. Rudolf Steiner.

Zemlja partner Sajmova hrane i zdravog življenja je Indija. Uz njihov kolektivni nastup ističemo predstavljanje jedne od njihovih najvećih tvrtki ayurvedske hrane i pripravaka te kuharske radionice s prosom kao glavnom namirnicom.

Uz mogućnost kupnje zdravih namirnica od meda i agruma do brojnih proizvoda označenih oznakama izvornosti i kvalitete, pa sve do promocije prvog priručnika o Apipedagogiji… Ukratko, nema čega nema na našim sajmovima.

Čekaju vas zatvoreni i grijani paviljoni, popusti i degustacije, ali i atraktivna izložba traktora oldtimera!

Treba li bolja pozivnica? Vidimo se na Zagrebačkom velesajmu!

Radno vrijeme i cijene ulaznica